A 12. heti ultrahangért kell fizetni?
Figyelt kérdés
Tudom, a vérvétel 9 ezer, az ki van fizetve, de ezen kívül kell még fizetni?2012. okt. 22. 21:31
1/5 anonim válasza:
Ha vérvételért kellett fizetned akkor a további vizsgálatokért is kell fizetni!MIÉRT is kell fizetned??Ultra hang(román ismerösöm) 6ezret fizetett.
2/5 anonim válasza:
UH-ért nem kell fizetni, csak ha képet kérünk (sztk-s rendelés esetén mifelénk) De gondolom ha magándokihoz jár valaki akkor elképzelhető, hogy kell fizetni. Eddigi uh-ért kellett fizetned?
3/5 anonim válasza:
nekem a vérvételért sem kellett fizetnem. uh-s képet is kaptam ingyen minden vizsgálaton mikor kértem. sztk-s rendelésre járok.
te magándokihoz jársz? lehet ott máshogy mennek a dolgok.
4/5 anonim válasza:
Szerintem arra gondolsz, hogy 9000-et kellett fizetni a 12. héten elvégzett kombinált tesztért, ez nem kötelező, csak kérhető, ezért is fizetős sok helyen.
De önmagában az UH ingyenes!
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a kérdező a Kombinált-tesztre gondolt. A vérvétel része fizetős, az uh nem (ha kórházban csinálják és nem a magándokid) a vérvételhez kellenek a 12. uh eredményei is: nyaki redő érték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!