Megírná valaki hogy az 1. sz. Szülészeti és nőgyógyászati klinikán kell-e fizetni a genetikai ultrahangért? Ha igen mennyit?
Szia én multhét szombaton voltam a dokim adta meg a telcsiszámot szerdán telefonáltam a doki mondta szombaton ügyeletes s megcsinálja nem kellett fizetni aranyos kis fiatal doki csinálta ja beutalom volt a délpestiből.
Ugyhogy nekem egy pár napon belül adtak időpontot de a dokim is mondta hogy pár nap lesz az időpont.nem tudom másnak hogy több hét e de a genetikai uh nál fontos a gyorsaság ha valami baj van lehessen lépni a dokim mondta nállunk semmi baj neked is sok sikert Te miért mész?
Esetleg megadjam a mobil számát a dokinak aki csinálta és ingyen van természetesen.
Szia előző vagyok.
28 hetes vagyok azért kellett mennem mert egy pár dekával kiseb volt a babám mint amindek kellett volna a 26.héten.
és megnézték hogy kapja e rendesen a táplálékot volt köldökzsinórvér áramlás meg minden nagyon érdekes és szép volt szerencsére nincs semmi baj csak kicsit magasabb lett a cukro terhelésem és diétázmom kellett és ezt megérezte a baba a genetikus mondta ugyhogy most nincs szigoru diéta megnézzuk a héten mennyit hizott a baba most lesz kontroll igazán remek a korház meg a dokik is ajánlni tudom délpestibe szültem volna de ez annyira megtetszett hogy ide pártoltam át.Te mennyi idős terhes vagy hol fogsz szülni?Boldog babavárást és drukkolok de biztos nem lesz semmi baj nagy koponyák vannak ott!
Szia
Igen első baba és nagyon várjuk.:-)
Kiderült semmi gond azota voltam a dokimnál.Pénteken megyünk 4d re már alig várom hogy lássam a picurt.:-)
Nállatok mizus?Gondolom kiderült hgy semmi gond.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!