Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megírná valaki hogy az 1. sz....

Megírná valaki hogy az 1. sz. Szülészeti és nőgyógyászati klinikán kell-e fizetni a genetikai ultrahangért? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha beutalóval mész, akkor nem kell fizetni. De szerintem máshogy nem is lehet menni, így is annyian vannak mindig, hogy 4-5 hétre előre adják az időpontokat!
2009. nov. 26. 18:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia én multhét szombaton voltam a dokim adta meg a telcsiszámot szerdán telefonáltam a doki mondta szombaton ügyeletes s megcsinálja nem kellett fizetni aranyos kis fiatal doki csinálta ja beutalom volt a délpestiből.

Ugyhogy nekem egy pár napon belül adtak időpontot de a dokim is mondta hogy pár nap lesz az időpont.nem tudom másnak hogy több hét e de a genetikai uh nál fontos a gyorsaság ha valami baj van lehessen lépni a dokim mondta nállunk semmi baj neked is sok sikert Te miért mész?

Esetleg megadjam a mobil számát a dokinak aki csinálta és ingyen van természetesen.

2009. nov. 26. 20:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Ma sikerült időpontot kérnem! Dec.10-én megyek! A 21-es triszómia az életkorinál magasabb kockázatot mutat! Ezért kell mennem , bár mindenki csodálkozik rajta ,mert az eredményeim jók! Te miért voltál?
2009. nov. 27. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia előző vagyok.

28 hetes vagyok azért kellett mennem mert egy pár dekával kiseb volt a babám mint amindek kellett volna a 26.héten.

és megnézték hogy kapja e rendesen a táplálékot volt köldökzsinórvér áramlás meg minden nagyon érdekes és szép volt szerencsére nincs semmi baj csak kicsit magasabb lett a cukro terhelésem és diétázmom kellett és ezt megérezte a baba a genetikus mondta ugyhogy most nincs szigoru diéta megnézzuk a héten mennyit hizott a baba most lesz kontroll igazán remek a korház meg a dokik is ajánlni tudom délpestibe szültem volna de ez annyira megtetszett hogy ide pártoltam át.Te mennyi idős terhes vagy hol fogsz szülni?Boldog babavárást és drukkolok de biztos nem lesz semmi baj nagy koponyák vannak ott!

2009. nov. 29. 20:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy hogy ilyen vizsgálat kell?És ha jók az ereedményed felesleges de asszem 35 fölött kötelező de nem biztos.Én 33 vagyok nem mai csirke.Előző voltam.
2009. nov. 29. 20:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Én 29 éves vagyok! Azt mondta a dokim hogy ha azt a fél mondatot odaírták a leletemre akkor ő beutal mivel ő nem mondhatja hogy márpedig egészséges! Már nagyon izgulok holnapután megyünk! Remélem nem lesz baj! Köszönöm a válaszodat és a biztatást! Első baba? Nekem a második!
2009. dec. 8. 16:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Én 20 hetes terhes vagyok és Hatvanba fogok szülni!
2009. dec. 8. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Igen első baba és nagyon várjuk.:-)

Kiderült semmi gond azota voltam a dokimnál.Pénteken megyünk 4d re már alig várom hogy lássam a picurt.:-)

Nállatok mizus?Gondolom kiderült hgy semmi gond.:-)

2009. dec. 9. 06:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Jajj bocsi csak holnap mész még álmos vagyok de nem nagyon tudok aludni mostanában.:-)Drukkolok de nem lesz semmi gond.:-)
2009. dec. 9. 06:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi az aggódást! Nem találtak semmi rendellenességet. Megkérdezték szeretnék-e magzatvíz vételt, de azt nem vállaltam. Elküldtek még pluszba szív UH-ra és az is negatív lett! Kiderült azonban hogy újra fiús Anyuka leszek! Te már tudod a nemét? A 4D nagy élmény olyan mintha már ott lenne veled! Dvd-t kérjél nagyon jó nézegetni!
2009. dec. 10. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!