Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 7 hetes - 2*2 cm...

Terhesség 7 hetes - 2*2 cm petefészekciszta - barnázás -magnézium - duphaston?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál egyszer már voltam a múlt héten fejlődés van de sajnos a barnázás is újraindult erre ma kaptam a duphastont napi 2*1. Majd csak három hét múlva menjek ha esetleg vérzés jelentkezik azonnal kórház. Szerintetek van remény hogy javulok vagy készüljek a legrosszabbra?Köszi a válaszokat!
2012. okt. 19. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem barnáztam, hanem véreztem. A 7. héttől a 14. hétig össze-vissza. Feküdtem vele kórházban is. Egyik este úgy ömlött belőlem a vér, hogy átázott a legvastagabb betét, a pizsamám és az ágy is tiszta vér volt. Végigfeküdtem a terhességet, szedtem a gyógyszereket, és ma 10 hetes a kislányom.
2012. okt. 19. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Volt petefészekcisztám is, elég nagy, de a méretére már nem emlékszem.
2012. okt. 19. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nem túl bíztató. A ciszta el fog múlni, ha nem lesz gond a babával, akkor ahogy nő, az el fogja nyomni a cisztát. A duphastont nem ismerem, reméljük, hogy a ciszta okozza a barnázást, bár esélyes lesz a vetélés is. :-(
2012. okt. 19. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Reménykedem és fekszem! Sajnos mást most nem tehetek ez a legtöbb.
2012. okt. 19. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:
8 hetes voltam amikor először ultrahangon jártam akkor a pici volt 14mm-es, de előtte barnáztam kicsit én is nem vészesen, de az uh-n egy 30x 39 mm-es ciszta volt...a barnázás el is múlt de a ciszta még a 12 hetes uh-n is ugyanúgy megvolt... most vagyok 20 hetes de semmi gond nincs vele elmúlt... mondta is a doki h nem kell aggódni a baba úgymond jó hatással volt rá elmulasztotta...remélem neked is ilyen simán lemegy az egész...
2012. okt. 19. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én kb. ötödik héten kezdtem barnázni hol jobban hol kevésbé. Volt olyan nap hogy semmi aztán megint kezdődött. Én utrogestant kaptam de azt hiszem az szinte ugyan az mint amit neked írtak. A doki mondta hogy ettől el fog múlni és úgy is lett. Ahogy elkezdtem használni kb. három nap múlva elmúlt és nem jött vissza hála Istennek. Most vagyok 11 hetes. Amúgy azt hiszem kb. 8-9 napig barnáztam. Sokaknál előfordul. Drukkolok neked. Ja és a doki azt mondta csak a rendes piros darabos vér a baj.
2012. okt. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!