Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig szedjem a Spiropentet,...

Meddig szedjem a Spiropentet, a Verapamilt és a Magnézium-citritet?

Figyelt kérdés
Már a 24.terhességi hetemtől szedem ezeket a gyógyszereket.Eleinte csak napi kétszer egyet,akkor még csak 2100-as volt a méhszájam.Most a babó mérete alapján 32 hetesek vagyunk és 3 hete 2110-es méhszájra és vérzésre a doki növelte az adagomat 3-szor egyre.Már csak azt lenne jó tudni,hogy meddig szedjem még ezeket a gyógyszereket.Azt hallottam,hogy a 36. betöltött héten abba kell hagyni.A másik kérdéés már csak az,mivel a baba mérete alapján 32.hetet töltöttem be pénteken,de a szülés kiírása alapján már a 35-ben vagyunk(kisebb a baba az UH szerint 3 héttel),ezért nem tudom,hogy akkor melyikhez is igazítsam a gyógyszerek abbahagyását.Ha esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni nagyon megköszönném.Október 26-ra vagyunk kiírva a kicsi fiammal.Köszönöm mindenkinek!
2012. szept. 22. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A te eseted, azt hiszem, annyira összetett, hogy ezt mindenképpen a dokiddal kell megbeszélned.
2012. szept. 22. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt csakis az orvosoddal tudod megbeszélni.
2012. szept. 22. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!