Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak akinek van kedve tippelni...

Csak akinek van kedve tippelni? Hét + fiú/lány : )

Figyelt kérdés

Oldalról:

[link]

Elölről:

[link]

2012. okt. 19. 13:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ja, ha látnád az enyémet! Pár hónappal nagyobb, mint a terhességi korom :D
2012. okt. 19. 14:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szeretném már tudni a nemét, nmert nagyon kíváncsi természet vagyok :) A 12 hetes UH-n ugyan nem sok mindent látni, de én nem láttam kis kukit, ennek ellenére valamiért kisfiú a megérzésem :) Szégyenlős még a kicsi babánk, na meg tény, hogy még nagyon fiatal :)
2012. okt. 19. 14:49
 23/25 A kérdező kommentje:
moira! :) Én egyébként tökre örülnék, hogyha nagyobbnak látszana már a pocim, mert így még én is alig tudom elhinni, másnakilyenkor már egész szép kis pocija van :) Mondjuk tény, hogy első terhességem, és olyankor még kisebb a poci :)
2012. okt. 19. 14:51
 24/25 A kérdező kommentje:
Ne aggódjatok, lányok, tudom, hogy azért tippeltetek nagyobbra, mert már nemet is kérdeztem, legközelebb, ha ilyen kérdést teszek fel, jobban megfogalmazom :) Szóval: egyelőre csak tippelni lehet a pici nemére, még én is csak a "szeretném tudni, de nem tudom" kategóriába tartozom :)
2012. okt. 19. 14:56
 25/25 anonim ***** válasza:

nekem 16 hetesen megmondták hogy kislány.. és én is fiút éreztem addig, aztán csak lestem hogy nem fiam lesz :)

ne értsetek félre nagyon örülök a kicsi lánynak is, csak mindig azt hittem, hogy nekem csak fiam lehet :) na majd a következő :)

2012. okt. 19. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!