Ha nagyon szerencsém van 12. heti kombinálton az Istenhegyi úti klinikán már meg tudják tippelni, hogy fiú vagy lány?
Én Dr. Lindtner Balázsnál voltam az Istenhegyi úton, és ő a 12 hetes uh-n megmondta, hogy 70-80%, hogy lány lesz. S az is lett.
Persze előtte rákérdezett, hogy szeretném-e tudni egyáltalán, és hogy 100%-ra nem tudja mondani, de ha kíváncsi vagyok, elárulja. Hát én nagyon kíváncsi voltam, és ügyes volt, mert már olyan korán eltalálta a nemét. :)
Mivel nem 2-3 percig nézegetik a babát, hanem legalább 15-20 percig, jó esély van arra, hogy látszódjon, vagy legalább sejteni lehessen, hogy milyen nemű gyerkőc növekszik odabenn.
Nekünk nem látszódott, mert keresztben voltak a lábai. A 18. hetit is ott csináltattuk, akkor viszont teljesen kinyúlt a babám, mint egy béka, tökéletesen látszódott, hogy kisfiú.:)
De ha látja a vizsgáló orvos, meg fogja előbb kérdezni, hogy szeretnétek-e tudni a nemét. :)
Én is az Istenhegyi úton voltam. Kislánynak tippelték a babát, de hozzátették, hogy emiatt még ne vásároljak be rózsaszín cuccokat. Ugyanis ebben a magzati életkorban a csikló és a hímvessző szinte teljesen egyforma alakú, herék még nincsenek, a méretben lehet tizedmiliméteres eltérés.
Következő alkalommal a 18. héten voltunk, ahol már egyértelműen kiderült, hogy nem kislány, hanem kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!