Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon szerencsém van 12....

Ha nagyon szerencsém van 12. heti kombinálton az Istenhegyi úti klinikán már meg tudják tippelni, hogy fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ilyenkor még kicsi az esély, de azért elképzelhető,hogy tudnak rá valamit mondani?
2011. máj. 26. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Dr. Lindtner Balázsnál voltam az Istenhegyi úton, és ő a 12 hetes uh-n megmondta, hogy 70-80%, hogy lány lesz. S az is lett.

Persze előtte rákérdezett, hogy szeretném-e tudni egyáltalán, és hogy 100%-ra nem tudja mondani, de ha kíváncsi vagyok, elárulja. Hát én nagyon kíváncsi voltam, és ügyes volt, mert már olyan korán eltalálta a nemét. :)

2011. máj. 26. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem 2-3 percig nézegetik a babát, hanem legalább 15-20 percig, jó esély van arra, hogy látszódjon, vagy legalább sejteni lehessen, hogy milyen nemű gyerkőc növekszik odabenn.

Nekünk nem látszódott, mert keresztben voltak a lábai. A 18. hetit is ott csináltattuk, akkor viszont teljesen kinyúlt a babám, mint egy béka, tökéletesen látszódott, hogy kisfiú.:)

De ha látja a vizsgáló orvos, meg fogja előbb kérdezni, hogy szeretnétek-e tudni a nemét. :)

2011. máj. 26. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is az Istenhegyi úton voltam. Kislánynak tippelték a babát, de hozzátették, hogy emiatt még ne vásároljak be rózsaszín cuccokat. Ugyanis ebben a magzati életkorban a csikló és a hímvessző szinte teljesen egyforma alakú, herék még nincsenek, a méretben lehet tizedmiliméteres eltérés.

Következő alkalommal a 18. héten voltunk, ahol már egyértelműen kiderült, hogy nem kislány, hanem kisfiú.

2011. máj. 26. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, mint az előttem íróknál. 70%-ra mondták az Istenhegyin, hogy lány. Az is lett.
2011. máj. 26. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!