Csak akinek van kedve tippelni? Hét + fiú/lány : )
2012. okt. 19. 13:48
11/25 anonim válasza:
Nem látszik a terhesség, így a nemére sem következtetnék, de legyen 16hét :)
13/25 anonim válasza:
mikor kapunk választ? már izgulok:)
14/25 anonim válasza:
semmi nem látszik még a terhességből..szerintem még 11 hetes sem vagy :) mondjuk olyan 9 körüli és majd kisfiatok lesz :)
15/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat! :) Ez vicces, hogy idősebbnek nézek ki, mint amennyi valójában vagyok :) Ma töltöttem be kereken a 13. hetet, holnaptól már 13+1 hetes leszek :) A nemét orvos nem volt hajlandó megjósolni, de az én megérzéseim alapján kisfiú lesz :)
2012. okt. 19. 14:35
16/25 anonim válasza:
csak azért tippeltünk idősebbre mert azt hittük tudod a nemét nem poci miatt...de ezek szerint nem olvastad el rendesen amiket irtunk :S
17/25 anonim válasza:
Én is azért írtam 18 hetet, mert azt hittem, hogy már tudod a nemét :) :)
A megérzések nem sokat számítanak, majd a tények viszont igen :)
18/25 A kérdező kommentje:
De bizony, hogy elolvastam ;) Csak korábban már csináltam egy ilyen kérdést, és ott is tök vicces volt, hogy idősebbnek tippeltek :)
2012. okt. 19. 14:47
19/25 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy több vagy 14 hetesnél, az azért tette, mert kérdezted a nemet és azt legtöbbször a 18. heti uh-n szokták megmondani. Szóval nem a pocak méretedből következtettek erre :)
Amúgy meg pont akkorának néz ki, amennyi vagy :)
20/25 anonim válasza:
én tippeltem 12 re :D:D majdnem eltaláltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!