Akik szülésznőt fogadtatok, kérdezhetek?
kedves 9es.
első vagyok.
Nálunk vidéken pedig úgy van,hogy vérvételekre a védőnő adja a beutalót kitöltve,amit az orvos az sztk-ban lepecsétel.
A terhesgondozáson az orvos a kötelező vizsgálatokat végzi el.
szuleszno vagyok. Kisulne a szemem a szegyentol ha penzt fogadnak el segitseget kero kismamatol csak szoltam..
Minden szuleszno aki penzert segit nem tartja be az etikai kodot mint minden orvos is aki penzert foglalkozik veled hiszen fizted a biztositast es mi kapunk fizetest abbol kell megeli nem a betegeket leszedni.
Komolyan szegyelem magam helyettuk is.
A szülésznő nem akarja elfogadni, ha ilyenkor adok neki. DE, ha szülésre felkérem és bejön, amikor szülök, velem van, levezeti a szülést, akkor én úgy gondolom, hogy jogosan kér pénzt arra az időre, amikor a szabadidejében kell miattam bejönnie.
Szerintem az a szégyen, hogy magánorvoshoz kell járni, alkalmanként 11 e ft-ért és még a szülésért is pénzt kér. Aki nem tetheti meg, az meg idegeskedik, hogy rendben van -e minden, illetve jobb esetben fogad szülésznőt, töredék pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!