Nagyon meg vagyok ijedve, a leletemen az szerepel, hogy nagyon magas az alkalikus foszfatáz, az mit jelent?
Figyelt kérdés
Van vagy volt hasonló valakinek? Félek hogy valami baj van!2009. aug. 7. 19:39
1/6 anonim válasza:
Hogyha csak ez az egy érték magas, akkor úgy tudom, nincs miért aggódnod.
2/6 anonim válasza:
Előbb elfelejtettem írni, hogy ezt a placenta is termeli.
3/6 anonim válasza:
Ami már nagyon gáz az 1000-1500 fölött van.
4/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is magas volt, de a májfunkciós értékek is! Befektettek a 36-ik héten, mindennap vettek vért, össze-vissza vizsgáltak, de nem derült ki mitől volt. Azt mondták a szüléssel rendbe jön, és úgy is lett. Persze addig már nem engedtek haza:( Nem tudom önmagában mit jelent ha magas az érték.
5/6 anonim válasza:
98-300 helyett 440 volt nekem, figyelemre se méltatta a doki. Rémlik hogy a neten azt találtam hogy normális hogy terhesen ez magasabb.
6/6 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs mi lehet az, nem szeretnék kórházban feküdni miatta! még azért kicsit odébb van a szülés, 36.hétben vagyok! itt nálunk 300 a maximum érték, nekem 365 lett. Nagyon ideges vagyok hogy mi bajom lehet. De ez ugye nem hat ki a babára, ez csak nálam okoz valami problémát???
2009. aug. 8. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!