37 hetes terhes vagyok. Nagyon magas az alkalikus foszfatáz enzim a véremben. Tudtok erröl valamit?
Voltam labor vizsgálaton és nállunk 306 a max elfogadott érték nekem pedig 398 lett :((((
Kissé meg vagyok ijedve,nem tudom ez árthat e a bébinek vagy nekem?A GPT 32 az elfogadott még,de az is 46.
Azt olvastam valahol hogy cukor miatt is lehet és én voltam bent cukorterhelésen 1 hónapja amin az volt hogy kicsit magasabb mint kéne,de diétázni kell és ennyi.Lehet valami nagy bajunk még???
Szia! Nem akarlak ijesztgetni, de én toxémiás voltam és nekem is magas lett az alkalikus foszfatáz értékem. A toxémia ezzel jár. Nézd meg a laborodban, hogy a trombocitaszámod hogy áll, az meg alacsony szokott lenni. Vizesedéssel hogy állsz? Flowmetriát mikor néztek? Nem pisilsz mostanában kevesebbet?(mennyiségre)Bőrviszketés?
A dokid nem mondott erre semmit?
Ma voltam dokinál és azt mondta minden rendben :)
Sajnos a nők 90%nál előjön az utolsó trimeszterben kaptam rá gyógyszert 10 napos kúra azt mondta az jo lesz.
Mert egyébként minden más teljesen jó :)
Annyi hogy nagyobb a baba ami azt jelenti,hogy ha a rendes időben szülök akkor valszeg császár lesz,ha előbb akkor sima...mert nagy bébi már most :)
Ja amugy nem vizesedek sehol még remélem már nem is fogok :)
Pisilés meg mint az első trimeszterben...sokat mert nyomja már a buksival a hugyholyagom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!