Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33+2 napos kismama vagyok és...

33+2 napos kismama vagyok és lehet, hogy a vesém görcsöl?

Figyelt kérdés
Már egy hete mindenem fáj. Már a bőröm is ha megnyomom az ujjammal. Az orvosnál minden rendben volt. Tegnap estétől viszont már a bal felem görcsölget a derekamtól kicsit feljebb. Normális ez ilyen korán?
2009. aug. 7. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom pontosan hol fájhat...

Én 30 hetes voltam, amikor vesegörcsöm volt. Sehogy sem tudtam ülni, állni, feküdni, annyira fájt, görcsölt! Egy idő után már hánytam is a fájdalomtól. Az ügyeletről mentünk a kórházba, 3 napig bent voltam, nospa-algopirin szurit kaptam és nézték, hogy nem nyílt e tovább a méhszájam. Csináltak uh-t, de követ nem láttak a vesémben. A terhesség során többször nem volt ilyen.

Most ismét babát várok, 24 hetes vagyok, és rettegek, hogy meg fog ismétlődni. Pokoli fájdalom volt! Gondolom, ha annyira fájna, elmennél az ügyeletre!

Majd írj, hogy hogy vagy!

16 hós

24 hetes

2009. aug. 7. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!