Kékes kérdése:
Normális, ha terhesség alatt a mellbimbók furcsán elváltoznak?
Figyelt kérdés
Nem csak érzékenyek, hanem mintha aprócska bogyók (szemölcs szerű, csak kicsiben) lennének rajta! Tapasztalt valaki hasonlót?2012. okt. 17. 18:31
1/10 anonim válasza:
Igen, pl én :) Csak nekem ugyan akkorára nőtt mint a mellbimbóm, meg is ilyedtem h lett plusz egy, de a doki megnyugtatott h ezzel semmi teendő, a hormonoktól van :) De azért kérdezz rá ha mész terhes gondozásra.
2/10 anonim válasza:
Nekem is voltak/vannak, és mikor folyt belőle a tej, abból is spriccelt:)
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok UFÓ! :) Már úgy megijedtem, hogy biztos valami bajom van! Nagyon köszönöm, lányok!
2012. okt. 17. 19:01
5/10 anonim válasza:
Most akartam én is megkérdezni. Épp végeztem a zuhannyal és akkor láttam milyen nagy dudoraim nőttek a bimbóudvarban.Rám jött a frász, de ha másnak is van ilyen akkor kicsit megnyugodtam.
6/10 A kérdező kommentje:
:D A Női test gyönyörűségei! :D
2012. okt. 17. 19:48
7/10 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyon jól esett a lelkemnek, mert 2 napja nálam is ez van, totál bepánikoltam! Dokihoz meg csak jövő héten megyek. Viszont ugyanolyan érzékeny ez a kis bogyó (ami a mellbimbómtól nem messze a bimbóudvarban a bőröm alatt van) nálam, mint a mellbimbóm. Remélem ez is normális, de addig azért tuti parázok, míg nem látta orvos!
8/10 anonim válasza:
2-es vagyok.
Csajok nem kell megijedni:) ez természetes.
Én a harmadik babát várom, már meg sem lepődöm ezeken a dolgokon:D
9/10 anonim válasza:
7-es vagyok
Nekem is a 3. baba, de ilyet még nem tapasztaltam. Kicsit utána olvastam, hogy mi ez és megnyugodtam, bár nekem fájérzékeny is. Sztem be van gyulladva.
10/10 A kérdező kommentje:
Nekem inkább csak érzékeny, viszont amiatt is parázok, hogy akkor mi lesz a szoptatással? Azért akkor már jóval nagyobb igénybevétel alatt állnak! De azért kicsit megnyugodtam a hasonló tapasztalatok miatt,.... viszont jövő héten megyek a dokimhoz és mindenképpen villantok neki egy kis "cicit"! Köszönöm a véleményeket és válaszokat! :)
2012. okt. 18. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!