Mit tegyek? Állandoan hányingerem van 24-böl 20min.
A hányinger nem gond csak kellemetlen. Nekem 6-10hetes koromig volt igy. Folyamatosan egyél, szinte egész nap egy-egy falatot és a hideg(pl.fagyi,jégkocka...)enyhit rajta. Amitől nekem még rosszabb volt az a forró főt kaja. Amúgy sajna nagyjából,legjobb tanács...KITARTÁS
13hetes km
szegenykem! ezt en is irhattam volna. 8+5 napos vagyok es az 5. hettol tobbet nezem a wc kagylot, mint a tv-t! egesz nap emelygek, oklendezek, szedelgek es rettenetes a kozerzetem. hanyni meg egyszer sem sikerult, csak hatalmas gusztustalanokat oklendezni. 24 orat tart egy nap, ejjel 4-5 x felkelek kinezni a klotyoba.
kulfoldon elek es a doki felirt egy cseppet, B vitaminokbol all bioème a neve, de eleg draga. hat, azt szedem, de nem tudom igazan, hogy hasznal-e.
probald meg a gyomber tea-t es a sima kenyer egy kis kolaval is allitolag jo. (persze ha eppen kivanod)
kivanom, hogy ne tartson sokaig ez az allapot nekunk, boldog babavarast!
mikorra vagy kiirva? en marc. 14!
Küldök nektek egy linket, ahol számos trükk van csokorba szedve a hányinger ellen, hátha valamelyik nektek is segít, legalábbis pillanatnyilag enyhíthet a kellemetlenségen. Remélem, hogy nem tart sokáig:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!