Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Budapesti Máv kórházban,...

A Budapesti Máv kórházban, hogy van? Ha valakinek fogadott orvosa van azt külön kórterembe teszik?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 10:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

3-asnak: Jó doki nagyon:-)))Mikortól megérkezett, egy buli volt a szülés, hú miket művelt, poénkodott, nagyon feldobta a hangulatot:-))Jó fej!

Jó nektek, hogy 3 nap után hazamehettetek! Nekünk nem volt szerencsénk ezen a téren, kisfiam nagyon besárgult és nem akart múlni neki, így 5 napig kék fény alatt volt, én meg egy csomót bőgtem mert nem lehetett velem:-( Csak a 6.-ik napon mehettünk haza:( Szobatársaknak örültem, volt kivel beszélgetni meg tapasztalatot cserélni, és ha valamelyik anyuka kiment a látogatókhoz, a másik figyelt a babájára:-) Persze ilyenkor alkalmazkodni is kell, meg elviselni a másikat akkor is ha nincs kedved hozzá de minden jóban van valami rossz:-)

2012. okt. 18. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!