Dr. Málik Zoltán a tatabányai kórházban dolgozik még? Esetleg van olyan aki nála szült idén?
Szia!
először is remélem lett pozitív teszted,és a doktor urat választottad!:)
én nem szültem nála,az én kislányom császárral jött a világra!és sajnos azt sem a doktor úr csinálta,hanem 2másik orvos akiket most inkább nem neveznék meg!a műtét után rosszul voltam,rosszabbul mint a szobatársaim!varrat szedéskor azt mondta az egyik orvos aki műtött,h van valami kis vérömleny a hasamba de nem lesz baj,mert felszívódik!hazaérv viszont szétnyílt a varrat és egy óriási tócsa vér hagyta el a hasam!vissza vittek a kórházba és Málik doktor volt az ügyeletes!ő megnézte és azonnal a műtőbe vittek!ekkor kiderült,h a varrat fölött az egész hasam tele volt vérrel!műtét után másnap már sétáltam!!!nem fájt egyáltalán!minden nap megnézte hogy vagyok,pedig nem volt az orvosom!a páromnak is részletesen elmondta,h mi történt,h ne aggódjon!FANTASZTIKUS munkát végzett!!!!!!!neki köszönhetem,h most jól vagyok és gond nélkül nevelhetem a kislányom!már csak hozzá járok,magánrendelésre,és a következő babámat biztos,h nála szülöm vagy ő császároz igazából mindegy:),csak ő csinálja és ne más!
Kedves utolsó!
Igen már jan-ban volt pozitív tesztem 20.hétben vagyok és a Málik dr. fogadtam meg teljesen elégedett vagyok vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!