Dr. Málik Zoltán a tatabányai kórházban dolgozik még? Esetleg van olyan aki nála szült idén?
Szia.
Én úgy tudom még ott dolgozik. Egyik ismerősöm nála szült 1,5 éve és elégedett is volt vele. Nem egy pénzéhes hiéna mint a többi.
Sziasztok!
Múlt héten hétfőn szültem nála.Rengeteget ügyel,minden hatodik napon lép ügyeletbe.Negyedik gyerkőcömet segítette világra,nem kellett gátmetszés,nem sérültem,nem repedtem,holott én 153 cm magas vagyok,és a baba 3460 grammal,50 centivel és 35 centis fejkörfogattal született.Szóval Málik doki érti a dolgát nagyon ügyes.Emellett nagyon emberséges még a piszkálódó,szarkasztikus stílusa is tetszett:)
Sok rosszat olvastam róla itt az oldalon és,hogy hány helyen dolgozott már,de én nem ismerem a múltját,őszintén bevallom nem is érdekel,mert velem maximálisan jól bánt.Tehát csakis jókat írhatok róla,ha vállalnék ötödik gyerkőcöt(amit persze nem fogok)akkor 100%-ig Málik dokit fogadnám magánorvosomnak.
én 2,5 éve szültem nála, és én is meg voltam elégedve.
igaz sok ideje nem volt, mert mindig rohant, de nagyon kedves embernek ismertem meg.
szerintem még ott dolgozik, de kedves kérdező, erősítsd meg az infót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!