Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnéznétek a 12 hetes uh-n a...

Megnéznétek a 12 hetes uh-n a kisbabám? Tippeket szeretnék, hogy fiú e vagy lány? :-) :-)

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 09:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
igen elég fiúgyanús:-)Köszönöm a választ!
2012. okt. 17. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:

7/11-vagyok

Kisfiús volt végig az érzésem ,és semmi hányás ink csak hányinger álmosság gyötört,de alapvetően jól voltam/vagyok .Enni gyümölcsök és a húsos kajcsik , később csipősebb,savanykásabb stb de az édes nem igen ,csak mostanában inkább . :)A bőröm nekem (bár amúgy sem túl problémás )kifejezetten megszépült de korábban lehet volt pár patim .

A lányaimmal pont az ellentéte volt minden ..

Eddig megéreztem a gyermekeim nemét mindig .:)

2012. okt. 17. 11:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen,ezek a tünetek tényleg kisfiúkra illenek.Én azon lepődtem meg, hogy sok embertől hallom, hogy hányt rengeteget,én egyszer sem eddig.Alapvetően egész jól viselem a fáradtságot és álmosságot leszámítva,de már az sem olyan rossz mint a 6-7 hétben.Gratulálok a babáidhoz!
2012. okt. 17. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Annak idejen en is lanyt gondoltam magamnak mindig, de amint kiderult,h.terrhes vagyok, tudtam, ez bizony fiu :) az is lett. Uh.ha azt erzed, akkor szerintem az. En amugy hanytam vagy 14. Hetig, szoval a tunetekre nincs mit adni. En is pattis voltam, es a hasam picit szorosebb lett. Allitolag az a tesztoszteron miatt van, ami fiucskat jelez :)
2012. okt. 18. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!