Itt vannak még akik erre a kérdésemre válaszoltak?
Figyelt kérdés
Én írtam, hogy sárgás zöld lé folyt belőlem, tegnap voltam magzatvízvizsgálaton, én ugyan csukott szemmel voltam végig, de anyósom bent volt velem és azt mondja sárga színű volt a magzatvíz. Én úgy tudom opálos áttetsző kellene, hogy legyen. Ez a kettő összefügghet, vagy milyen színűnek kell lennie. Már nem tudom mit gondoljak, és 3 hét még messze van mire eredmény lesz.2012. okt. 16. 22:11
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálok nem foglalkozni sokat vele, csak mióta tudom, hogy nem normális a színe, megint felhúztam magam.
2012. okt. 16. 22:55
12/15 anonim válasza:
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. okt. 17. 07:36
14/15 anonim válasza:
Szia! Van valami hír kedves kérdező?
15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, hogy kérded, de szerencsére nincs hír. Legalábbis az amnio eredményem nov 6- án lesz meg és eddig nem hívtak, így remélem nincs is baj! Van egy kis fertőzésem azóta, a doki írt fel gyógyszert így már nem görcsölök, és már nem fenyeget vetélés sem:-) remélem tényleg nem lesz baj az eredménnyel!
2012. nov. 1. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!