Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt vannak még akik erre a...

Itt vannak még akik erre a kérdésemre válaszoltak?

Figyelt kérdés
Én írtam, hogy sárgás zöld lé folyt belőlem, tegnap voltam magzatvízvizsgálaton, én ugyan csukott szemmel voltam végig, de anyósom bent volt velem és azt mondja sárga színű volt a magzatvíz. Én úgy tudom opálos áttetsző kellene, hogy legyen. Ez a kettő összefügghet, vagy milyen színűnek kell lennie. Már nem tudom mit gondoljak, és 3 hét még messze van mire eredmény lesz.
2012. okt. 16. 22:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen, itt vagyok én pl. Aki levette a mintát, nem mondott semmit? Neki azért tudnia kéne, és ha baj lenne a magzatvíz színével, mondta volna szerintem. Nem? Ezzel foglalkozik, gondolom naponta vesz le mintát, megismeri hogy normális e a színe talán. Ha nem, akkor szerintem azonnal szóltak volna.

Fogalmam sincs milyen színű igazán a magzatvíz.

2012. okt. 16. 22:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem szóltak egy szót se, mondom én nem láttam, de most olvastam egy cikkben, hogy milyennek kéne lenni. Egyébként teljesen normálisan fejlődik a baba, csak nagyon alacsony az Afp és most nem tudom hogy vajon ez baj, hogy ilyen a színe, vagy nem. 3 hét alatt járhat az agyam. Köszi!
2012. okt. 16. 22:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Mennyire alacsony? genetikai uh-on mi volt? ki nézte a babát?
2012. okt. 16. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
hát ez fura én ugyan nem láttam az előző kérdést de nekem 41 hetesen sárgás zöld volt mert bele kakilt a baba és sürgősségi császár lett belőle, a baba meg antibiotikumot kapott a császár után
2012. okt. 16. 22:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Biztos nem lesz könnyű és rövidnek tűnő 3 hét, de azzal nem segítesz, ha idegeskedsz.

Kérdezd meg anyósodat, pontosan mit ért sárga alatt, mert lehet nem is egy az, amire gondoltok. Mutass neki árnyalatokat pl. Ezzel nem veszítesz.

Ha jól fejlődik a baba, szerintem az AFP miatt ne aggódj, már sok helyen nem is csinálják ezt a vizsgálatot, mert sokszor ad fals eredményt.

2012. okt. 16. 22:29
 6/15 anonim ***** válasza:

Szia. Én is válaszoltam a múltkori kérdésedre.

Nekem is vettek magzatvizet anno, de nekem teljesen átlátszó volt.

2012. okt. 16. 22:29
 7/15 A kérdező kommentje:
Az Afp 0.3 volt a kockázat down kórra 1/130. Anyósom azt mondja tiszta volt de citromsárgás színe volt. Most olvasom, hogy ha színe van a víznek az mindig utal vmire.
2012. okt. 16. 22:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Ja és Debrecenben voltam, és a genetikai uh mindent rendben talàlt, semmi eltérés nincs a pici lányon. 2 fiú után úgy ôrülök, de így még mindig nem tudom mennyire örüljek neki.
2012. okt. 16. 22:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy könnyű mondani, de próbáld meg elterelni a gondolataidat. Nem lesz jobb, ha mindig ezen rágódsz. Megértelek, mert nekem meg kevesebb volt a magzatvizem, és az afp-m nekem is alacsony volt 0,56. Genetikai uh-on nekem is minden rendben volt, és végül egészséges kislányom lett, aki lassan 3 éves. Bízz a legjobbakban! Sok szerencsét!
2012. okt. 16. 22:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, egy oldalon azt olvastam, hogy attól is lehet sárga, hogy magasabb a bilirubin szint, amit okozhat az rh összeférhetetlenség is, amit te is említettél. Kitartás!
2012. okt. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!