Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vegyek...

Milyen babakocsit vegyek falura, kb 40ezer forintig?

Figyelt kérdés
Linkelnétek nekem?
2012. okt. 16. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
falura más kell, mint városba? :O
2012. okt. 16. 17:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Más. Mert én nem tömeg közlekedem,nem liftezek,nem a 6.lakom,nem ezzel megyek boltba..
2012. okt. 16. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
betonút van vagy földút. Ha rossz az út, akkor érdemesebb nagy kerekűt venni, mert az strapásabb, a kis kerekűnek hamar tönkremegy a kereke a rossz úton való használattól. De ha javarészt betonúton tolod majd, akkor sport babakocsit vegyél, aminek kisebb (a túl kicsi sem jó)a kereke, és bolygósítható, tehát fordul ha kanyarodsz, nem kell emelgetni a kanyarodásnál, mint a nagy kerekűt.
2012. okt. 16. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok. Nagy kerekűre példa:

[link]

Sport babakocsira példa:

[link]

2012. okt. 16. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem ezek tetszenek, és szerintem a vastag kerék és pakolós helyek praktikusak neked is. 40 alatt van :) több színben :)

[link]

2012. okt. 16. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak szempontot tudok írni. Én annak idején egy igen nehéz babakocsit vettem. Rossz ötlet volt, mert a járdákra nálunk nincs feljáró, állandóan emelnem kellett, a járdán lévő lukakon is emelgettem. Hát a 20-30 perces séta az nekem szinte érezhető volt a karjaimban. Mindenképp könnyűt vegyél! Olyan kerekekkel, ahol elől van a bolygókerék.
2012. okt. 16. 19:45
 7/8 pevelinka válasza:

Szia!

Mi is falun lakunk, és ilyet vettünk, Baby Design Sprint, és beton és földúton is szupiii!

Lehet hozzá babahordozót is tenni, attól függ újszülött babának vagy már nagyobbnak keresed!

Ja és tök jól párnázott, kényelmes!

[link]

2012. okt. 19. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen volt mi városban lakunk de falura is tökéletes.

A Vaterán 32000Ft hordozó nélkül.

[link]

2012. okt. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!