Mivel festhetem le a babakocsit? Egyéb ötletek?
Figyelt kérdés
Kaptam 2 babakocsit, egy könnyebbet és egy masszívabbat. Mind a kettő használt, de a masszív pl zöld (de a váza is, meg a műanyag rajta, nem csak a huzat), és nem tetszik annyira. Ezen kívül kicsit megsúrolnám és lefesteném a fém részeit ezüstre mindkettőnek. Milyen festékkel lehet? Újított már fel valaki babakocsit? A műanyag részeivel kezdtetek valamit? Be lehet festeni/vonni valamivel? :) Köszi2012. szept. 30. 12:00
1/4 anonim válasza:
A műanyaggal semmit sem tudsz tenni, azt nem lehet lefesteni!
A vázról minden huzatot le kell venni, a műanyag részeket papírral bevonni, azt le ragasztani ne mozdúljon el, majd a Tescóban lehet kapni ezüst színű festék sprayt, azzal lefújni!
Ha nem tetszik, inkább add el, és vegyél olyat ami tetszik!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Akármilyen spray lehet? Nem árthat később a babának?
2012. szept. 30. 13:07
3/4 anonim válasza:
Szerintem is add el inkább és a kettő árából vegyél egyet, pár ezerért már van a vaterán, biztos találsz olyat ami tetszik. Ezek a festékek nem egészségesek, nem ér annyit.
4/4 anonim válasza:
Van aki a biciklit festi le, azon is utazik a baba (3 kerekűn) , akkor van gondd, ha rágja a lefestett részeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!