Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sima nőgyógyászhoz mehetek...

Sima nőgyógyászhoz mehetek azzal, ha félek, szivárog a magzatvizem?

Figyelt kérdés

Nincs orvosom és a körzetünkben sajnos a kismamagondozás is csak annyi, hogy a védőnő mér mindent, így doki nem lát, csak ha beutalót kell írni.

Elmehetek sima nőgyógyászati rendelésre várandósként, hogy megvizsgáljon az orvos?

Utoljára 6 hetesen vizsgáltak, azóta nem voltam SZTK rendelésen.

34 hetes vagyok és egy ideje teljesen vízszerű "folyás" jön belőlem, szagtalan és biztos a hüvelyemből jön, nem vizelet.

Próbáltam, hogy tisztasági helyett zsepit teszek be, ez átázik, annyira híg, de kissé fehéres, mintha folyással lenne keveredve.

2012. okt. 15. 20:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez így van!itthon meg méginkább.Én múltkor bementem ügyeletre mert elkezdtem görcsölni és vérezni(nem vagyok terhes).Két menzi között megjött,és nagyon barnáztam is.3 gyermeket szültem,és volt egy komoly méhnyak műtétem,szóval eléggé megijedtem.bementem ügyeletre,először is nagyon lekezelőek voltak,másrészről hülyének néztek hogy mit aggódok itt ennyire csak egy szimpla köztes vérzésem van,semmi gond,nem értik mit hisztizek itt.Ki voltam akadva,hogy mennyire bunkók voltak.Hihetetlen,legszívesebben beleüvöltöttem volna a doki fejébe,hogy ő nem nő és lehet hogy mindent tud a női nemsziervek működéséről,meg 345 szülést vezetett le,de akkor sem ismeri azt az érzést amikor az ember hirtelen elkezd vérezni,és úgy hogy elvileg nem szabadna.És akkor még én vagyok a hülye,hogy ezmiatt bementem.
2012. okt. 17. 10:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól vagy! De legalább megnyugodtál te is! Azért nagyon nem jó kétségek közt várni, mi lesz! Az amit írtok a miskolci helyzetről, az még a miénknél is elkeserítőbb! :(

Ez egy olyan időszak egy nőnek, amikor gondmentesen, boldogan kellene várnunk a picurkánkat. Elég szomorú, hogy ezt épp a szakemberek (akiknek segíteniük kellene) teszik nehezebbé!

De fel a fejjel és igenis álljon ki magáért és a babájáért mindenki!

További kellemes babavárást és egy sokkal boldogabb szülést kívánok! :)

2012. okt. 17. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!