Sima nőgyógyászhoz mehetek azzal, ha félek, szivárog a magzatvizem?
Nincs orvosom és a körzetünkben sajnos a kismamagondozás is csak annyi, hogy a védőnő mér mindent, így doki nem lát, csak ha beutalót kell írni.
Elmehetek sima nőgyógyászati rendelésre várandósként, hogy megvizsgáljon az orvos?
Utoljára 6 hetesen vizsgáltak, azóta nem voltam SZTK rendelésen.
34 hetes vagyok és egy ideje teljesen vízszerű "folyás" jön belőlem, szagtalan és biztos a hüvelyemből jön, nem vizelet.
Próbáltam, hogy tisztasági helyett zsepit teszek be, ez átázik, annyira híg, de kissé fehéres, mintha folyással lenne keveredve.
Örülök, hogy jól vagy! De legalább megnyugodtál te is! Azért nagyon nem jó kétségek közt várni, mi lesz! Az amit írtok a miskolci helyzetről, az még a miénknél is elkeserítőbb! :(
Ez egy olyan időszak egy nőnek, amikor gondmentesen, boldogan kellene várnunk a picurkánkat. Elég szomorú, hogy ezt épp a szakemberek (akiknek segíteniük kellene) teszik nehezebbé!
De fel a fejjel és igenis álljon ki magáért és a babájáért mindenki!
További kellemes babavárást és egy sokkal boldogabb szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!