Nagyon gyenge vagyok,15 hetes kismamaként. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Betegnek érzem magam,de jövő héten sulim lenne. Ráadásul ma már olyan volt hogy alig birtam kikelni az ágyból. A 2.5éves nagyot meg bölcsibe kell vinni.. Apuka tud sokat segiteni,de reggel 8ra nekem suliban kellene lennem,apukának meg max 9re melóhelyen,de akkor du kérdéses el tud-e jönni a kicsiért du. Én meg 4ig suliban..2012. okt. 14. 18:56
1/2 anonim válasza:
Nem csoda, hogy ki vagy fáradva, ha 8-tól 4-ig sulizol, van nagytesó, és nyilván ott a háztartás is. Talán levelezőre kéne váltani.
Meg az is lehet, hogy vasat kéne szedni, nekem akkor volt ilyen, mikor vérszegény lettem. Egy laborvizsgálat jó lenne, meg konzultáció a dokiddal, védőnőddel.
2/2 A kérdező kommentje:
Levelezőn vagyok,3szor van egy hét egy félév alatt. Lesz olyan nap ami rövid,de lesz ami 7ig tart.Dokihoz egyébként is megyek,mert most esedékes ugye az AFP vizsgálat, védőnőhöz is kell mennem.Csak ezt a sulis hetet letudom és megyek le hozzá.
2012. okt. 14. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!