Nagyon bedagadtak a bokáim, mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen duzzadt és pihentetni tudjam őket?
Egész eddig boldogan néztem a lábfejemre,örültem,hogy egyáltalán nem dagad/vizesedik a bokám. Ma viszont mentem egy kört a városban,megvettem,amire még szükség volt. Mire a buszmegállóba beálltam,már alig bírtam tartani magam és akkor láttam meg,hogy feldagadtak a bokáim. Nem vizes,csak dagadt. A cipő is elkezdett nyomni..lehet nem kellett volna ezt a bő 2-3 órás sétát már bevállalnom? Már lepihentem,de még mindig alig bírok ráállni a lábamra.. Valami praktika,amitől jobb lehet?
Előre is köszi,
36 hkm
egyél sok almát az jó a vizesedésre!
Nekem bévált!
Vadgesztenye krém, és felrakod mindig amikor csak tudod.
Örülj, nálad későn jelentkeztek a tünetek, egy barátnőm a 20ik hét óta vizesedik....
Én mindjárt 34 hetes leszek, eddig semmi. Kopp-kopp.
szia!
Sajnos a mai napra nekem sincs több ötletem, viszont a lábdagadásra hosszabb távon talán nálad is beválik:
Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy napi egy fehérrépár egyek meg. Na ennyire nem szeretem én a fehérrépát, ezért nem tettem. Viszont a szülés előtt két hétig a nagymamáméknál lébecoltam, és ő minden napra főz levest, akkor pedig direkt emiatt tett bele több fehérrépát, és figyelt rá, hogy a nagyja az én tányéromba kerüljön. Nem is volt attól kezdve gondom a lábammal. Igaz, nem sétáltam órákat akkoriban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!