Mit szolnatok, ha a parotok igy viselkedne? Csak a hormonok miatt reagalom tul? Tenyleg rosszul esett.
Hát egy ilyen hiszti után én is inkább magamhoz nyúlnék, már ne haragudj. Mondta, hogy nem érzi még jól magát. A farkát nem kell babusgatni órákon át, hanem kb 5 perc alatt lerendezi. Nyilván te is hiányzol neki, csak még nem érezte magát a toppon ahhoz, hogy (számodra) megfelelően hely tudjon állni. Én tökre megértem. Az én párom most már félt, mert nagy a hasam, és én könnyítettem magamon, mert ez egyszerűbb volt, mint rávenni őt, hogy de még is szexeljünk, mert nekem hiányom van. És ő is kényeszteti magát, ha én nem érzem magam "erőm teljében" a dologhoz. Ha ezen kiakadsz, ráadásul ennyire, és nem vagy megértőbb, akkor hogy várod, hogy ő megértő legyen veled szemben? Mondjuk persze, meg kell az ilyeneket beszélni, de próbáld meg egy kicsit az ő helyébe képzelni magad és ne női fejjel, hanem férfi fejjel, mert ég és föld a kettő. Ajánlom John Gray könyveit:
Nagyon jókat és okosakat mond, neked is és párodnak is érdemes elolvasni!
34 hkm
nálunk sem túl sűrűn van szex. neki lágyéksérv műtéte volt 2 éve, időjárás változásra fáj neki. meg reggeltől estig dolgozik és hulla fáradt. ha magának csinálja nem akadok ki rajta, mert akkor csak magára kell figyelnie, nem kell az én igényeimet is figyelembe venni. abszolút megértem, mert inkább ne legyen semmi, mint hogy "félbe hagyjon" engem.
szerintem a hormonok miatt kicsit túlreagálod, de valahol meg érthető is a reakciód. várj pár napot míg tényleg jobban lesz, akkor már biztos nem fog elutasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!