Gravidáról válthatok-e Femibion 400-ra, illetve megéri-e?
Figyelt kérdés
Mivel vitamin, nem hiszem, hogy lenne mellékhatása a váltásnak, de biztosabb, ha megkérdezem. Mivel már a baba főleg gyarapodni fog, ezért kérdezem, van-e értelme annak, hogy áttérjek a Femibionra. Lehet, már felesleges. 26 hetes kismama2009. aug. 6. 21:42
1/4 anonim válasza:
Hát hogy megéri-e azt nem tudom, de nekem a doki épp tegnap mondta, hogy jobb lenne ha már áttérnék a Femibon-ra mert szerinte az Elevittől az jobb (én azt szedtem eddig) sokkal. Hát én hallgatok rá. De te miért akarsz váltani?
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem azért ajánlották, mert mostanában székrekedésem van és mivel a vastabletta meg a Gravida együtt a padlóra tett, mondták, talán a Femibion a vassal együtt nem olyan rémes ebből a szempontból. Ezen kívül én is olvastam, hogy korszerűbb. Nem tudom, mennyibe kerül, még azt nem néztem meg. A Gravida jó árban volt. Köszi a választ!
2009. aug. 7. 11:28
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Hát az árról annyit hogy az Elevitből 100db-os 5.600.- , a Femibionból 60db 6.100.- de hát ez van nem lehet minden jó áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!