Hogyan tovább? A többi lenn!
Ha már "költözne el" miért van még ott? Menjen isten hírével, csak vigyázzon, nehogy a sarkára csapódjon az ajtó.
Akár terveztétek a babát, akár felelőtlenek voltatok, és úgy fogant, mind a ketten ott voltatok, és most már felelősek vagytok érte. Sajnos az apai szeretetet nem lehet kikényszeríteni, maximum a tartásdíjat. Szerencséje van a tökmagnak, ha legalább az anyja felnő a feladathoz, és képes gondoskodni róla.
Sajnálom a helyzetedet!
Nem vagyok ebben helyzetben, de akármelyikünk belekerülhet, sajnos...
Férfiak könnyen bepánikolnak, ha akarták a babát akkor is...megváltozik a testünk, el kell tartaniuk egy családot, megváltozik az életük, apa-anya kapcsolata...szóval sok ez egy férfinak...
Sajnos minden férfi más, kinek mi van a fejében?!?!? Na azt nem lehet tudni, kiismerni őket meg mégnehezebb!! Ne is próbáljuk meg.
De azért tégy még egy próbát, mielőtt elhagynád őt a közös babátokkal.
Szerintem most a legfontosabb, hogy próbálj egy kicsit pozitívan látni a dolgokat, minél inkább a kedvére tenni, ne sírni, hanem lássa azt, hogy milyen jól vagy, jól érzed magad a bőrödben, hátha így vissza tudod édesgetni magadhoz, ha látja, hogy nem is annyira gáz a helyzet.
Ha sírsz, vagy belefelfordulsz, ő is el fog fordulni tőled.
Persze, tudom, könnyű mondani, de valamit csak kellene tenned, hátha megváltozik a helyzet!
Kívánom, hogy sikerüljön!!
Hagyd el!
Nyugodtabb leszel!
Na meg lehet ha elköltözött észhez tér, és rájön milyen nélküled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!