Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tovább? A többi lenn!

Hogyan tovább? A többi lenn!

Figyelt kérdés
Már nem bírom mert kezdem úgy érezni hogy fel adom! 20hetes terhes vagyok nem várt baba de megis nagyon örültem/örültünk neki! Legalább is ezt gondoltam míg egyik reggel a párom közölte már nem szerelmes belém... Azt gondoltam jó majd lesz valahogy! Felgyorsultak az események ő költözne mert nem bírja elviselni hogy mindig azt kérdezem miért mi baj van hiszen volt egy csodás nyarunk babát várunk! Ő költözne én nem akartam mert családot akartam! Még mindig vele élek de azon kivül hogy főzök mosok takaritok nem nagyon csinálunk mást közösen! bár várja a babát meg eljön az ultrahangra vásárolgatni is meg persze próbálja játszani vagy nem is tudom hogy írjam a külvilágnak mutatni hogy minden oké! folyamatosan sírok mert velem nem törődik ha valaki jön kimegy vele beszélgetni vagy nézi velem a tévét de ennyi beszélgetni vagy valami nem max ha látja hogy sírok hozzá teszi látom már megint bufogsz valami bajod van aztán ott hagy! sokat vitatkozunk amúgy eddig nem akartam elhagyni mert szeretem! de már nem bírom van hova mennem és van aki segítsen a baba körül! szerintetek mit tegyek? már nagyon ott tartok hogy a sírás a viták miatt baja lesz a babanak! volt valaki ilyen helyzetben?! meddig kell tűrni? ki lehet bírni egyedül? segítsetek

2012. okt. 14. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már "költözne el" miért van még ott? Menjen isten hírével, csak vigyázzon, nehogy a sarkára csapódjon az ajtó.

Akár terveztétek a babát, akár felelőtlenek voltatok, és úgy fogant, mind a ketten ott voltatok, és most már felelősek vagytok érte. Sajnos az apai szeretetet nem lehet kikényszeríteni, maximum a tartásdíjat. Szerencséje van a tökmagnak, ha legalább az anyja felnő a feladathoz, és képes gondoskodni róla.

2012. okt. 14. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom a helyzetedet!

Nem vagyok ebben helyzetben, de akármelyikünk belekerülhet, sajnos...

Férfiak könnyen bepánikolnak, ha akarták a babát akkor is...megváltozik a testünk, el kell tartaniuk egy családot, megváltozik az életük, apa-anya kapcsolata...szóval sok ez egy férfinak...

Sajnos minden férfi más, kinek mi van a fejében?!?!? Na azt nem lehet tudni, kiismerni őket meg mégnehezebb!! Ne is próbáljuk meg.

De azért tégy még egy próbát, mielőtt elhagynád őt a közös babátokkal.

Szerintem most a legfontosabb, hogy próbálj egy kicsit pozitívan látni a dolgokat, minél inkább a kedvére tenni, ne sírni, hanem lássa azt, hogy milyen jól vagy, jól érzed magad a bőrödben, hátha így vissza tudod édesgetni magadhoz, ha látja, hogy nem is annyira gáz a helyzet.

Ha sírsz, vagy belefelfordulsz, ő is el fog fordulni tőled.

Persze, tudom, könnyű mondani, de valamit csak kellene tenned, hátha megváltozik a helyzet!

Kívánom, hogy sikerüljön!!

2012. okt. 14. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Hagyd el!

Nyugodtabb leszel!

Na meg lehet ha elköltözött észhez tér, és rájön milyen nélküled!

2012. okt. 14. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm amiket írtok! 3éve együtt vagyunk és szó sincs felelőtlenségről védekeztünk csak nem terveztünk babát! Sajnos már próbáltam vissza édesgetni mert amúgy sem vagyok olyan hogy ne tennék meg neki bármit mert ahogy fütyül úgy ugrom! de semmi már nem tudom én reagálom túl túl nagy elvárás hogy megkérdezze hogy vagyok vagy ha kérek egy pohár vizet hozzon?! én lennék a hibás? teljesen ki vagyok! kocsit szerel elmegy itthonról csak ne legyünk együtt! ha szoba hozom a költőzést válasz menj megint hisztizek idióta vagyok! mit várok hogy a nap 24órájában őrizzen?! nem én vagyok a hülye ugye? vagy megis?
2012. okt. 14. 14:23
 5/6 krisztivan ***** válasza:
100%
Én a helyedben elkezdeném megoldani egyedül a dolgaimat.Nem hívnám sehova és nem beszélnék neki semmit a terhességemről és a babánkról.Vidáman,jókedvűen(próbálnám)tölteni a napokat.Érezze,hogy nélküle tökéletesen megvagyok.Persze minden másról csevegnék,fecsegnék és MINDIG jókedvem lenne!!Had főjön a saját levében egy kicsit.Előbb-utóbb ráébred a változásra és Ő fog kérdezni:-))
2012. okt. 14. 14:39
 6/6 timeaoszvald válasza:
szia mi lett ebből a kapcsolatbol???????a baba már biztos megszületett ,hogyvagytok???
2014. nov. 14. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!