Felfáztam vagy mi?

Figyelt kérdés

itt zokogok tudom holnap reggel azonnal doki. sötétebb a vizeletem olyan mintha véres lenne felfáztam ez tuti de hogy hol???

mit vehetnék be? mit ihatnék addig is?

21 hetes

2012. okt. 14. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kismama blogról másoltam be, itt nem írják, hogy esetleg véres is lehet felfázás miatt a vizelet, szerintem menj be egy ügyeletre...

"A felfázás fő tünete, a gyakori vizelési inger, a folyás, melynek szaga is van, csípő, viszkető érzés és az alhasi fájdalom. Ilyenkor nemcsak a tünetek enyhítése a feladat, hanem a húgyúti fertőzést okozó baktériumok leküzdése is.

Vizsgálatok azt mutatják, hogy a kezeletlen húgyuti fertőzés vetélést, koraszülést, illetve kis súlyú újszülöttet eredményezhet, ezért fontos, hogy a tünetek megjelenésekor, ne házi praktikákkal kezeljük magunkat, hanem azonnal menjünk el orvoshoz!"

Egyébként szerintem a meleg tea biztosan segít, de én akkor is azt mondom, menj el dokihoz.

2012. okt. 14. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaj, most hogy olvastalak eszembe jutott, hogy én is így jártam a terhességem alatt egyszer. Szerintem hívd fel az orvosod, ha nem lehet akkor tényleg indulj ügyeletre, főleg, ha fáj is, inkább küldjenek haza a semmivel, minthogy bármi legyen. Minden rendben lesz! Majd írj, hogy mi van.
2012. okt. 14. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:

beszéltem a védönövel sok folyadák kamilla tea holnap reggeli vizeletet kell vinnem dokihoz.

sokat járok pisilni 2-3 óránként,éjjel is

sose volt még ilyenem ....

2012. okt. 14. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne ess kétségbe, sok kismamával előfordul, lehet hogy felfáztál, lehet hogy fertőzés. Ilyenkor hajlamosabbak vagyunk elkapni mindenféle dolgot. Nekem is volt ilyen az elején, de én hülye voltam nem mentem azonnal dokihoz, csak amikor már tényleg láthatóan vérdarabkák voltak a pisiben. Holnap a doki majd felír valamit ami a babára nem káros. Addig is csak azt tudod csinálni, hogy rengeteget iszol, mindegy mit, a legjobb tőzegáfonya kivonat (gyógyszertárban: VALURINAL) lenne, de a víz is megteszi, a lényeg hogy tisztuljon a veséd és a húgyutak.
2012. okt. 14. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, ha még a mai nap folyamán nagyon rosszabbodna nyugodtan menj el az ügyeletre, megvizsgálnak és még ma felírnak valamit ha kell.
2012. okt. 14. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

En nagyon felfazos vagyok, vigyazni kell nehogy ramenjen a vesedre. A legfontosabb hogy onts magadba annyi vizet teat amennyit birsz!!

29h km

2012. okt. 14. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Felfázni nem azért fázol fel, mert hideg helyen vagy, a húgyhólyaghurutot, amit többségében bakteriális fertőzés okoz, azt szokták köznyelven felfázásnak nevezni. De valójában a legtöbb esetben köze nincs a hideghez, baktériumokhoz annál inkább.

Ilyenkor orvos, a legjobb, ha nem csak szimplán megnézik a vizeletet, hanem tenyésztésre is elküldik, hogy kiderüljön, pontosan milyen kórokozó okozta a fertőzést.

Utána kapsz rá megfelelő gyógyszert és rendbe jössz.

A kamilla tea az pedig nagyon jó addig is, míg nem jutsz orvoshoz.

2012. okt. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!