Felfáztam vagy mi?
itt zokogok tudom holnap reggel azonnal doki. sötétebb a vizeletem olyan mintha véres lenne felfáztam ez tuti de hogy hol???
mit vehetnék be? mit ihatnék addig is?
21 hetes
Ezt a kismama blogról másoltam be, itt nem írják, hogy esetleg véres is lehet felfázás miatt a vizelet, szerintem menj be egy ügyeletre...
"A felfázás fő tünete, a gyakori vizelési inger, a folyás, melynek szaga is van, csípő, viszkető érzés és az alhasi fájdalom. Ilyenkor nemcsak a tünetek enyhítése a feladat, hanem a húgyúti fertőzést okozó baktériumok leküzdése is.
Vizsgálatok azt mutatják, hogy a kezeletlen húgyuti fertőzés vetélést, koraszülést, illetve kis súlyú újszülöttet eredményezhet, ezért fontos, hogy a tünetek megjelenésekor, ne házi praktikákkal kezeljük magunkat, hanem azonnal menjünk el orvoshoz!"
Egyébként szerintem a meleg tea biztosan segít, de én akkor is azt mondom, menj el dokihoz.
beszéltem a védönövel sok folyadák kamilla tea holnap reggeli vizeletet kell vinnem dokihoz.
sokat járok pisilni 2-3 óránként,éjjel is
sose volt még ilyenem ....
En nagyon felfazos vagyok, vigyazni kell nehogy ramenjen a vesedre. A legfontosabb hogy onts magadba annyi vizet teat amennyit birsz!!
29h km
Felfázni nem azért fázol fel, mert hideg helyen vagy, a húgyhólyaghurutot, amit többségében bakteriális fertőzés okoz, azt szokták köznyelven felfázásnak nevezni. De valójában a legtöbb esetben köze nincs a hideghez, baktériumokhoz annál inkább.
Ilyenkor orvos, a legjobb, ha nem csak szimplán megnézik a vizeletet, hanem tenyésztésre is elküldik, hogy kiderüljön, pontosan milyen kórokozó okozta a fertőzést.
Utána kapsz rá megfelelő gyógyszert és rendbe jössz.
A kamilla tea az pedig nagyon jó addig is, míg nem jutsz orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!