Ha felfáztam, és lehet, hogy terhes vagyok mit vehetek be?
Figyelt kérdés
Gyereket szeretnénk, és pont ovulációkor voltunk együtt, még 1 hét van, mire megjön /vagy nem, de ha terhes vagyok nem szeretném veszélyeztetni. Mit lehet bevenni terhesen hólyaghurutra?Köszi a válaszokat
2012. febr. 2. 08:07
1/7 anonim válasza:
semmit
de tényleg. az elsö 12 hétben fejlödik ki a gyermek szervei és végül is mindene. ami tény hogy a gyógyszerek befolyásolják a kifejlödést, habár nem mindenkinél de nagyon gyakori a rendelenesség.
nekem még felfázásra terhesen sem adtak semmit, rengeteget kellett inni, hogy a hólyag ürüljön folyamaotsan, ezzel egy kezdödö fertözést simán meglehet elözni. egyszerüen igyál meg 2-3 liter folyadékot amit kívánsz és 2-3 nap múlva semmi bajod nem lesz.
2012. febr. 2. 08:12
2/7 anonim válasza:
menj el dokihoz, és mond meg neki, hogy valószínű, hogy terhes vagy, ő tudni fogja mit lehet és mit nem. de az tény sok sok folyadék, hogy ürüljön minél hamarabb a szervezetedből a baci
2012. febr. 2. 08:18
3/7 anonim válasza:
Igyál kamilla teát, és rengeteg (de tényleg rengeteg) folyadékot, cukormenteset. A hatodik hétig viszont nincsen közöttetek kapcsolat, így ha súlyosbodna, jó ha tudod: a felszálló fertőzés jóval veszélyesebb az antibiotikumnál, az orvosnak mondd, hogy van esélye a terhességnek és a megfelelőt fogja kiírni. (Egyébként a terhesség minden szakaszában adnak antibiotikumot felfázásra.) Bár szerintem a folyadéktól jobban múlnak ezek (legalább is ez az én tapasztalatom).
2012. febr. 2. 08:20
4/7 anonim válasza:
Sok-sok kamilla tea, mert fertőtlenítő hatása van. Cukor nélkül idd, mert a cukor viszont kitűnő táptalaj egy csomó baktériumnak ami a szervezetben van.
Ha nagyon nem megy a kamilla tea, akkor vizet igyál.
A hasadat közvetlenül ne melegítsd, de a lábaidat nyugodtan melegítheted radiátornál vagy meleg lábfürdővel.
2012. febr. 2. 08:35
5/7 anonim válasza:
tőzegáfonya kapszulára kérdezz ráa dokiná meg a homoktövis teára, azok kifejezetten felfázásra valók és elvileg terhesek is szedhetik/ihatják
2012. febr. 2. 08:48
6/7 anonim válasza:
Tőzegáfonyát ajánlom én is, valamint a medveszőlőlevél-teát. Esetleg grapefruit cseppeket. És rengeteg folyadékot!
Jobbulást!
2012. febr. 2. 09:39
7/7 anonim válasza:
Walurinál (tőzegáfonya) lehetőleg kapszula, sztem az a legjobb :) Sok-sok folyadék. A dm-ben és drogériákban is lehet kapni egy teát (Pnnonhalmi vesetisztító tea), nekem ez nagyon sokat segített. Ha lehet, akkor kamillás ülőfürdő, illetve én szoktam ilyenkor 1 kávéskanál szódabikarbónát vízzel feloldani és meginni, mert állítólag ez is hat. Talán sikerült segíteni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!