Van olyan, hogy semmi, de egyáltalán semmi jel nem utal a terhességre?
Figyelt kérdés
2007. aug. 29. 12:08
2/5 anonim válasza:
Hát perzse!
Nekem a mentruáció elmaradásán kívül semmi tünetem nem volt, és most a 11. héten még mindig nincs.
De olyan is van, aki végig menstruál, így ritkán de előfordul, hogy tényleg abszolút semmi jel nincs!
3/5 anonim válasza:
Szia!
IGen van. Én is csak onnan vettem észre, hogy nem jött meg a menstruációm, viszont a teszt negatív lett ELŐSZÖR. 8 hetesen derült ki a második teszt elvégzése után. Nem voltam rosszul, semmi. Jelenleg 37 hetes terhes vagyok.
4/5 anonim válasza:
Én koraterhes vagyok. Nekem semmi panaszom nem volt sőt azt hittem meg fog jönni mert olyan érzésem volt. Sogórnőmnek se! Lehet, mert nagyon fiatalok vagyunk (ő 18 én meg 21) :)
5/5 anonim válasza:
van.Én 22 hetes terhes vagyok.Nekem se volt semmi tunetem.Csak most hogy már érezni a pici mozgását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!