Nektek is este a legaktívabb a babátok?
Figyelt kérdés
most 20 hetes vagyok. napközben 2-3 óránként érzem a mocorgását és elég gyengén. viszont estére rendesen felélénkül, kézzel is lehet érezni a rúgásokat.
minden nap alig várom már hogy este legyen, hogy ne csak belülről érezzem :) olyan csodálatos érzés :)
2012. okt. 12. 22:29
1/4 anonim válasza:
Nekem igen, főleg zuhanyzás után.
Szerencsére nem erős, tudok tőle aludni.
33hkm
2/4 mamika19860318 válasza:
Nekem főleg amikor a párom is itthon van és beszél hozzá.Napközben is persze ad jelet magáról.Szereti,ha zenét hallgatok.33 hetes kismama.
3/4 anonim válasza:
Nekem is az elejen, de most mar napkozben is rengeteget mozog. Azert este es hajnalban aktivabb, szerintem mert akkor en is lenyugszok es nyugodtan ficankolhat. Tok szuper erzes en imadom!!
29h km
4/4 anonim válasza:
Nekem is este! Mindig akkor vagyok igazán rosszul (hányinger,hányás stb..) :( :))) De ez vele jár :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!