Most mire gondoljak ezzel kapcsolatban? Reménykedhetek benne, hogy terhes vagyok?
Szeptember 29-re vártam a menstruációm megjöttét./szokott késni is, és van hogy több mint 28 napra jön meg, általában 6-7 napig tart/ Azóta nem jött meg, fel vagyok puffadva, olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, és ezen a héten gyakorta kellett WC re menjek. Melleim nem fájnak, nem érzékenyek.(a menstruációt megelőzően sem mindig érzékenyek a melleim)
Mikor ajánlott tesztet csinálnom? A bizonyos női megérzés bejöhet ilyenkor? Mert van olyan érzésem, hogy terhes vagyok, álmodtam is azt, hogy terhes vagyok,de nem szeretném beleélni magam a dologba, nehogy csalódjak.
A férjemnél kiderült, hogy nem lehet csak mesterséges megtermékenyítéssel gyerekünk, és hogy kevés esély van a természetes úton jövő babának. De mi van ha pont most jött össze? Nektek hogy kezdődött a terhességetek az első hónapban és milyen idő után teszteltetek?
Én az elsőnél és a harmadik gyereknél már tudtam előre hogy pozitív lesz a teszt- tényleg éreztem, hogy valami megváltozott! :) a második baba igazi meglepi volt!! :) Mert akkor számoltuk hogy mikor kéne együtt lenni- peteérést stb. és az én számolatomban tökrosszkor voltunk együtt..... :))) De a baba szerint nem- mert jött. Persze nagyon örültünk is neki. :)
nagyon drukkolok- reggel tetszteljél!!!!
Most, a 2. terhességemnél 2szer is álmodtam azt, hogy terhes vagyok. Ekkor még nem késett. De annyira bennem volt az álom, hogy teszteltem még a nevárt előtt és pozitív lett!
Szurkolok neked!
Itt vagyok már az eredménnyel! (2 szer teszteltem, mindkétszer ugyanaz az eredmény)
Sajnos nem vagyok terhes. Úgyhogy megyek nődokihoz kideríteni miért nem jött meg.
Amúgy köszi a drukkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!