Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mire gondoljak ezzel...

Most mire gondoljak ezzel kapcsolatban? Reménykedhetek benne, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Szeptember 29-re vártam a menstruációm megjöttét./szokott késni is, és van hogy több mint 28 napra jön meg, általában 6-7 napig tart/ Azóta nem jött meg, fel vagyok puffadva, olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön, és ezen a héten gyakorta kellett WC re menjek. Melleim nem fájnak, nem érzékenyek.(a menstruációt megelőzően sem mindig érzékenyek a melleim)

Mikor ajánlott tesztet csinálnom? A bizonyos női megérzés bejöhet ilyenkor? Mert van olyan érzésem, hogy terhes vagyok, álmodtam is azt, hogy terhes vagyok,de nem szeretném beleélni magam a dologba, nehogy csalódjak.

A férjemnél kiderült, hogy nem lehet csak mesterséges megtermékenyítéssel gyerekünk, és hogy kevés esély van a természetes úton jövő babának. De mi van ha pont most jött össze? Nektek hogy kezdődött a terhességetek az első hónapban és milyen idő után teszteltetek?

2012. okt. 12. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem 35-36 napos ciklusaim voltak minden hónapban, vagy meg sem jött. De valahogy minden tünet nélkül éreztem, hogy terhes vagyok. Mindig reménykedtem 2 éven keresztül de sosem éreztem igazán. Amikor viszont terhes lettem, akkor már úgy is vettem meg a tesztet, hogy meg sem lepődtem mikor pozitívat mutatott. Szerintem ez a fajta megérzés nem csal! Amint látom neked is ez van. Már eljött az ideje annak a tesztelésnek! :) Vedd meg a tesztet, hidd el, mielőtt végigcsinálod már tudni fogod az eredményt! :D Majd írd is le azért! Sok sikert! :)
2012. okt. 12. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves KÉrdező! Nagyon drukkolok Neked! Kérlek, írd majd meg mi lett a teszt eredménye.
2012. okt. 12. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Én az elsőnél és a harmadik gyereknél már tudtam előre hogy pozitív lesz a teszt- tényleg éreztem, hogy valami megváltozott! :) a második baba igazi meglepi volt!! :) Mert akkor számoltuk hogy mikor kéne együtt lenni- peteérést stb. és az én számolatomban tökrosszkor voltunk együtt..... :))) De a baba szerint nem- mert jött. Persze nagyon örültünk is neki. :)

nagyon drukkolok- reggel tetszteljél!!!!

2012. okt. 12. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Most, a 2. terhességemnél 2szer is álmodtam azt, hogy terhes vagyok. Ekkor még nem késett. De annyira bennem volt az álom, hogy teszteltem még a nevárt előtt és pozitív lett!

Szurkolok neked!

2012. okt. 14. 14:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi van veled?

2012. okt. 14. 15:38
 16/17 A kérdező kommentje:

Itt vagyok már az eredménnyel! (2 szer teszteltem, mindkétszer ugyanaz az eredmény)

Sajnos nem vagyok terhes. Úgyhogy megyek nődokihoz kideríteni miért nem jött meg.

Amúgy köszi a drukkokat.

2012. okt. 16. 12:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Sajnáljuk :( Lehet következő hónapban már nem ezt mutatja a teszt :)
2012. okt. 16. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!