Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak, ha alig bírok...

Mit csináljak, ha alig bírok enni, pedig a babának szüksége lenne a tápanyagra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen alig bírok valamit is megenni. Ha nem hányingerem van, akkor olyan mintha valami kaparná a gyomrom belülről. Nem lenne semmi bajom, ha csak rólam lenne szó, elvagyok annyival, amennyit eszem egy nap. De félek, hogy ettől valami baja lesz a kicsinek. Nem arról van szó, hogy szeretnék egész nap enni, csak arról, hogy még az ebéd felét sem bírom megenni. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mikor fog ez elmúlni?

2012. okt. 12. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet h egész végig megmarad, de ált. 3-4 hónapos kor után elmúlik. A terhesvitamint szedd rendesen,abból kapja a babád a tápanyag 90%-át. (Ha jól gondolom még a terhesség elején vagy)

2012. okt. 12. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ma vagyok 18 hetes és tegnap dél óta a teán kívül nem megy le semmi a torkomon....pedig a 12 hét körül elmúlt, de visszajött...Hány hetes vagy?
2012. okt. 12. 11:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Vitamint szedek, annyi ételt mindig tömök magamba, hogy be tudjam venni.
2012. okt. 12. 11:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, a babák paraziták, ha akarod ha nem, elveszik a szervezetedből a tápanyagot, neki semmi baja sem lesz.

Nekem amúgy 16 hetes koromig tartott.

2012. okt. 12. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzeted. Én ilyenkor olyat ettem amiről tudtam, hogy megbírom enni. Pl. nagyon szerettem a gyümölcsöket, és mivel tudom, hogy tele vannak vitaminnal, úgy gondoltam ha csak ez megy le a torkomon is már előrébb vagyok, mintha semmit nem ennék. Nekem is volt, hogy fél órát ültem az ebéd felett vagy bármilyen főtt kaja felett, mert undorom volt tőlük, de annyit ettem belőlük amennyit le bírtam nyelni, a többi meg a kutyáé volt. :) Úgyhogy ha mást nem akkor egyél kalácsot kakaóval vagy tejjel. Azért valamit csak le tudsz nyelni. Kitartást!

34 hkm

2012. okt. 12. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam az első 12 hétben a rosszullétek miatt nem tudtam enni. Aztán amikor az elmúlt és végre visszajött az étvágyam akkor az epémmel lettek gondok. :( Mire nagy nehezen nem voltak epegörcseim addigra már hipp hopp a 30 héten voltam és a kisfiam nagyon fent feküdt végig. Ezért megint nem tudtam enni, mert többször a gyomromba fenekelt szó szerint és azt rugdosta. Így végül az egész terhesség alatt összesen 5 kilót szedtem fel, bár plusz súllyal indultam. Én is azon izgultam egészséges legyen, de szó szerint leszívott rólam mindent amire szüksége volt. Így végül a kisfiam 4400 grammal született én meg 8 kiló minuszal zártam a terhességet.
2012. okt. 12. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!