Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem vagyok éhes akkor is...

Ha nem vagyok éhes akkor is kell ennem, mert a babának szüksége van rá?

Figyelt kérdés

mostanában reggelenként csak ilyen 8 után 9 körül vagyok éhes, pedig joval elöbb fent vagyok. Ha nem vagyok éhes akkor is kell ennem? vagy nem árt a babának mert tud máshonnan táplálkozni?

köszi

14h km

2012. jan. 23. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
akkor egyél, amikor megéhezel..
2012. jan. 23. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak akkor egyél ha éhes vagy! Hülyeség, hogy kettő helyett kell enni. Ha nem eszel és éhes vagy a babának akkor sem lesz baja mert elvonja tőled amire szüksége van. Persze erre azért figyelj oda.

Két gyerkőc anyuja.

2012. jan. 23. 08:30
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi nektek akkor megnyugodtam :)
2012. jan. 23. 08:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak, ha éhes vagy! Felesleges annyit enni... A nővérem 20-20kg-ot hízott mind a 2 gyerekével. Adott is "jó" tanácsot: Most megteheted, hogy eszel, nem kell az alakoddal törődnöd... Na jah, én nem ettem mégse, csak, ha éhes voltam ( mindent, amit kívántam ), nem sportoltam és 30+6 hetesen + 4kg-nál járok.
2012. jan. 23. 09:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah és az lemaradt, hogy a babám szép egészséges, sőt ducibb is a koránál! :)
2012. jan. 23. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem erőltetem. Nekem annyira nincs étvágyam és fogytam is sokat 12. hétben vok. De én emiatt nem izgulok, mert duci vok és a védőnő is meg a doki is azt mondta, hogy csak örüljek, hogy fogyok. A vitamin meg a hasznos tápanyagokra figyelek, de ha nem birok enni nem erőltetem. Eddig minden rendben a babóval, szépen nő. Ja és rengeteg gyümit, zöldséget eszem, meg barna pékárut, natur húsokat, joghurtokat, műzliket.
2012. jan. 23. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Én kevesebbet eszek, mint terhességem előtt, és a babám az átlagnál 2 héttel így is nagyobb mindig. A rokonaim már csak fényevőnek neveznek :) Elveszik ami kell nekik, ne aggódj! Én is eddig 6 kilót híztam, ebből a babám már most több, mint 3 kiló...meg ugye a cucc hozzá :)

36 hkm

2012. jan. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!