Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is voltatok így a terhesség...

Ti is voltatok így a terhesség végénél? Minél több választ szeretnék

Figyelt kérdés

35 hetes vagyok és minden este alvás előtt rettenetesen jö9n fel a savam...annyira hogy sokszor már szinte hányingerem van.. akármit iszom és eszem nem múlik el.

Valakinek esetleg valami tippje ami segítene??

Alig alszom napok óta éjjelente :S

2012. okt. 12. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Gaviscon rágótabletta segített nekem.
2012. okt. 12. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Renit vettem be ilyenkor. Egyébként a popkorn segít valamennyit.
2012. okt. 12. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mást nem tudok írni, csak h kitartás, nemsokára vége. A méhed összenyom szinte minden belső szervet, beleértve a gyomrot is. Fele akkora, és a hormonok miatt a sav pedig túlteng. Sajnos nagyon sok terhességet akár végig is kísérhet, de a végén ez nagyon gyakori jelenség. Esetleg próbálj háztartási kekszet eszegetni, az kicsit felfogja a savat.

2012. okt. 12. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is minden éjszaka feljön valami lé:S De nem csíp meg semmi,valami hányás féle,de nagyon rossz.33hkm
2012. okt. 12. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Rennie-t veszek be, ha már nem bírom.

31+4hkm

2012. okt. 12. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy lavórt azért tegyél magad mellé, nekem kellett volna... a kicsit felrúgta a gyomrom, és időm sem volt futni :S
2012. okt. 12. 11:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Gyömbér tea segít csökkenteni a gyomorsavat.

Meg eszegess ropit.

2012. okt. 12. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt az utolsó néhány hónapban. borzalmas volt.. rennie volt nekem is, de nem akartam bevenni semmit, inkább szenvedtem. nekem nem használt rá semmi. este lefekvés előtt pár órával már ne egyél, az talán picit segít
2012. okt. 12. 13:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is volt ilyen. Egy nagy párna vagy inkább 2 megoldotta dolgot és tudtam aludni

2012. okt. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!