Mekkora az esély a false negatív terhességi tesztre?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a várható menzeszem utolsó napján végeztem terhességi tesztet, ez az együttlét utáni 10.nap volt, a teljes ciklusom 37.napja. A teszt negatív lett. Azóta 3 nap telt el, de a menzeszem még mindig nem jött meg. Mennyire valószínű, hogy tévedett a teszt?2012. okt. 11. 11:33
1/6 anonim válasza:
Valamilyen szinten egy cipőben járunk,én is tesztet akarnék csinálni.Nálam az a helyzet,hogy 13 napja voltam együtt a párommal,és a mai nap a ciklusom 41. napja,tesztet csináltam korábban is, negativ volt,mondjuk az korai is volt.Együttlétünk után 7. napon csináltam,hisz már az a ciklusom 35.napja volt.Én sem értem mi lehet a dologban.Vannak valamilyen tüneteid?vagy nem érzel semmit?
2/6 anonim válasza:
Beszállok. :) 5. napja késik, de tegnap még - volt a teszt.
Elvileg lehet még korai, ha később volt pé.
3/6 anonim válasza:
Rá van írva, hogy mikortól lehet alkalmazni és hogy milyen pontosságú. Elviekben lehet, mert csak 99%-osak.
4/6 A kérdező kommentje:
Tuneteim annyira nincsenek, illetve stresszes vagyok folyamatosan. Annyi h a mellém fajdogal, úgy mint mensi előtt.. Azon kívül nem tudom sajnos megállapítani mert érzek mindenfélét, rosszulletet, kimerultseget, és egyebek, de nem csodálkoznék, ha ez azert lenne mert egy hete gyomorgorccsel élek... A másik meg h ismerem magam annyira h tudjam h az is lehet h csak bebeszelem magamnak ezeekt a tüneteket és csak placebo az egesz.. Nektek tünetek?
2012. okt. 11. 13:35
5/6 anonim válasza:
Hányingerem van minden ébredésnél, és 1-2 étel után is émelygek.
De nem hiszem, hogy ilyen hamar (1-2. próbálkozás) sikerült volna, a kicsire 5 évet vártunk. Ő még csak 4 hónapos.
2-es
6/6 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet ma is, az is negatív, ugyh azt hiszem mostmár hinnem kell neki
2012. okt. 11. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!