Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17hét3napos vagyok. Még...

17hét3napos vagyok. Még mindig a terhesség előtti farmerokat hordom. Nem azért mert nem tudok venni, hanem mert teljesen jók rám. Más is van így?

Figyelt kérdés

a hasam szépen növekszik.nem nagy de látszik h baba van.

egyébként 3.baba és diétán vagyok cukor miatt,tehát nem zabálok össze-vissza.

2012. okt. 11. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én 16 hkm vagyok, és még rám is jók a nadrágok, igaz összegombolni már nem nagyon tudom őket, ezt övvel küszöbölöm ki. :) Jó babavárást
2012. okt. 11. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:

de jó neked, hogy tudod hordani őket (bár a cukor miatt mégsem).

én a 12. héttől nem tudom felvenni a normális nadrágjaimat, akkor még a puffadás miatt, most már a pocakom miatt. szóval én vettem 2-3 kismama nadrágot.

2012. okt. 11. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Én 28 hetes terhes vagyok és jók a régi nadrágjaim! Csípő nadrágok. Viszont már nem hordom, mert ülőmunkát végzek és szorít ülve. De átmenni boltba még jó.

(Én is cukros diétán vagyok és csak a hasam nő)

2012. okt. 11. 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Én egészen a 30. hétig a terhesség előtti nadrágjaimat hordtam. Mondjuk nekem elég kicsi hasam volt.
2012. okt. 11. 15:20
 5/10 Kissbe ***** válasza:
22hetes vagyok,és rám is jók a terhesség előtti farmerok,de összegombolni már nem tudom a pocimon,pedig nincs nagy pocim (még kicsi is).
2012. okt. 11. 15:21
 6/10 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszi lányok a válaszokat! megnyugodtam!:)

mindenkinek ment a zöld!:)

2012. okt. 11. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:

szia.

Nekem is 3.baba és ma is a rendes gatyám van rajtam:)

Igaz begombolni már nem tudom,én ma gumival oldottam meg a gombolás kérdést!

Ne izgulj,szerintem teljesen normális dolog!

Én nem vagyok diétán,de én sem eszem össze-vissza,mivel nem vagyok kívánós meg ilyenek.

2012. okt. 11. 17:11
 8/10 anonim ***** válasza:
en meg 32 hetesen is a csipofarmeromban jartam, igaz a felso gombot mar ki kellett gombolni. most is ramjonne csak mar hideg van hozza es azert megis kenyelmesebb a kismamanaci.
2012. okt. 11. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! 28 hetes vagyok,és kb 2 hete kellett felvegyek kismama nadrágot először. Eddig még jók voltak a régi cuccaim.

Még most is feljönnének a régiek,de kényelmesebb már a kismama naci.

Jó babavárást!

2012. okt. 11. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
mázlisták :-)én már a 7. héten vettem kismamanadrágot, mert olyan nagyon fel voltam puffadva. Sokat én se híztam, de nekem csak a nagy hasam volt, imádtam a kismama nacikat is!
2012. okt. 11. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!