Megnéznétek nekem ezeket az eredményeket?
Figyelt kérdés
26 betöltött kismama vagyok.Ma voltam cukor terheléses vizsgálaton.Nézzétek meg kérlek és segitsetek,mert ideges vagyok.
WBC:10,01 + 4,00-10,00
RBC:3,46 - 3.80-5.50
HGB:11,1 - 12.0-16.0
HCT:32.3 - 35,0-50,0
LYMPH:21.3 - 25.0-50.0
Glükoz:5.1 3.9-5.9
120-as vércukor: 6,4 ehez arányok nincsennek irva csak ennyi.
2012. okt. 11. 15:56
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de szerintem egy kis vasat szedhetnél. Amúgy meg semmi aggodalomra okot adó eltérést nem látok.
2/7 anonim válasza:
A cukrod jó, és vérszegény vagy!
3/7 A kérdező kommentje:
Vérszegény??Eddig nem volt vele gondom.Lehet a vérnyomásom miatt,mert éppen azt állitották be hogy mindig 140 alatt legyen.napi 3x 2 szem dopegynt és 3x1 szem cordaflexet szedek.És akkor most mit tegyek ha vérszegény vagyok?
2012. okt. 11. 16:04
4/7 anonim válasza:
Mint írtam egy kis vasat szedhetnél, de nem vészes amúgy az sem, mert csak 0,9-del vagy a megadott érték alatt. De majd ha viszed a leletet az orvosnak, vagy védőnőnek ő megmondja, hogy mit és hogyan is tegyél.
5/7 anonim válasza:
Amúgy nagyon sok kismama vérszegény ilyenkor, nem kell kétségbe esni.
6/7 anonim válasza:
Én alapból vérszegény vagyok, hát még terhesség alatt... Szednem kellett vasat, de így is az maradtam. A vas a maximum fölött volt a laboreredményen, de mégis vérszegény voltam. Nem kell megijedni, adni fog a doki neo-ferro folgammát, szeded, és kész. :) Nincs ok a pánikra! Boldog babavárást! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Megnyugodtam
2012. okt. 11. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!