Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire nagy baj? Vesetágu...

Ez mennyire nagy baj? Vesetágulat magzati korban?

Figyelt kérdés
ez áll a leleten jobb vesében 6mm-es pyelontágulat, bal eltérés nélkül.. ez mennyire árt a babának?
2012. okt. 11. 11:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia. Ne aggódjál. Bár tudom, könnyű mondani. Amikor terhes voltam, a 38heti uh-n kiderült, hogy a kisfiamnak is van vesetágulata. 7*4mm. Most 5hónapos, változatlan neki, két havonta járunk nefrológushoz, és uh-ra. Eddig nem nőtt neki, és nem is csinálnak vele semmit. Általában egy két éves korukra kinövik.

3fiú anyukája

2012. okt. 11. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ikreimnek mindkettőnek kb ekkora volt mikor születtek, minkét veséjükben. Akkor vették észre, mikor megszülettek, pocakban nem. Azt mondták ez kis mértékű, csak ellenőrizni kell, és tényleg így is volt egyiknek 3, másiknak 6 hós korára mindkét veséjükből eltűnt.
2012. okt. 11. 14:07
 13/13 dani50 válasza:
Nekünk is ezt mondták most 27. Hétben is 10mm és a kelyhek 3mm tágultak kislányom lesez apa ként nagyon aggódom olvastam neten és bele futottam abba is hogy néhány esetben dawn szindróma jele is lehet. Van okom félni?
2022. máj. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!