Melyik terhes vitamint ajánljátok, mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 10:14
1/8 anonim válasza:
A párom elevit-et szedett nagyon jó volt használt.
Kb 6000ft 90 szem asszem
2/8 anonim válasza:
A Femibion a legjobb szerintem, már nem tudom, hogy mennyibe kerül,de a drágábbak közé tartozik.
3/8 anonim válasza:
Én femibiont szedek. Amit a 12 hétig kell szedni az 2700ft volt. De állitolag amit 12 héttől kell szedni az a duplája lesz:(
4/8 anonim válasza:
LadeeVit-et szedek, nekem nincs vele problémám. 3000Ft és 3500Ft között szoktam venni, 30db-os.
5/8 anonim válasza:
Én eddig Gravidát szedtem (30db 2300 Ft). Szinte minden vitamin benne van, ami a babának kell, csak sokan hánynak tőle. Nekem nem volt vele gondom, de most lehet váltani fogok a 13 héttől a femibion 400-ra. Most néztem a neten kb 5600 Ft de 60 db.
6/8 anonim válasza:
Alaadevit és a femibion állítólag azért jobb mert omega zsírsavakat is tartalmaz.
7/8 anonim válasza:
Pharmaton Matruelle..nekem nagyon bevált! A 30 szemes 4050 ft.
8/8 anonim válasza:
Én Hipp Natalt ittam, mert a Femibiontól és Gravidától rosszul voltam nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!