Anyukák, mekkorának szulett a babátok? Császárral vagy rendesen? 38+1 hetesen 4008gramra mertek a babám, félek:- (
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 4008gramra mertek a babém és van még 2 hetem hátra.Hogy fogok én akkora babát a világra hozni?Félek a császártol is:-(...még sosem altattak...:-(((((2012. okt. 11. 09:18
21/25 anonim válasza:
gratulálok!!!!!! :-)))) jó egészséget és sok boldogságot:-)))) huh, hát tényleg nem lett kicsi:-)
22/25 anonim válasza:
Akkor tényleg órisábébid lett, de a lényeg, hogy minden rendben veletek!! Gratulálok, jó babázást!!!
Jól vagy egyébként?
23/25 anonim válasza:
Isten hozta a kisfiadat!!Jó egészséget kívánunk nektek:)Hogy-hogy altattak??
25/25 A kérdező kommentje:
KOszonjuk szépen a gratuláciokat..tundéri kislegény...300gramot fogyott mikor kijotunk korházbol:-)...Jolvgayok énis koszonom...Annak ellenére h azthittem mikor felébresztettek császár után h kb 2honapig nemfogok tudni labra állni, ahhoz képest 3.nap johogy nem futottam:-)...a kisfiam nem adott idot a fájdalmaimra:-)...de jobb is így, gyorssabban gyogyultam...állitolag azért altattak mert már tolofájásaim voltak és gyorsan ki kellet venni a babát és már nemvolt ido spinális (deréktol lefele) érzéstelenítésre, mert idobe tellt volna mig hatott volna...De férjem aztmondta h o mikor kiment, mert kikuldék már a császárnál h 10 percen belul sírt a baba:-)
2012. nov. 8. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!