Fájdalommentes keményedések mennyire normálisak 30 hetesen?
Én is azt szedtem, de én 3×3-at. Nekem is voltak már 25 hetes kortól. Fent állt sajnos a koraszülés kockázata, de aztán 41 hétre szültem:)
Szerintem ezt neked kell kitapasztalni, hogy mennyi magnéziumot vegyél be.
Szia!
Én is a Béres 250 mg-os magnéziumot szedem, napi 3-4 szemet belőle!!! Én is elég sokat keményedtem, de így max. napi egyszer ha előfordul. Nekem a doki, a védőnő és a szülésznőm is mondta, hogy nyugodtan szedhetek akár 1000-1500 mg magnéziumot is naponta, ártani nem ártok vele, sőt! Megkérdeztem a patikában is, hogy lehet-e, azt mondták, igen.
Úgyhogy emeld az adagot legalább napi 3-ra (reggel, délben, este,) és meglátod, hogy elég-e. Ha nem, akkor emeld még. A keményedések veszélyesek, ilyenkor még blokkolni kell őket.
33 hetes kismama
Szia!
Már a terhességem korai szakaszatol kemenyedek, es ez azota is megvan! napi 250 mg szedek (nem hasznal semmit), es az orvosom azt mondta, h felesleges szednem, mert vannak ilyen alkatu nok! es mindig kiemeli, hogy amig nem nyitjak ki a mehszajat a kemenyedesek addig semmi gond nincsen! mostmar az utso 10 hetet toltjuk es az a fura, hogy most 1-2 hete nem is nagyon volt! a 16 hettol voltak, sokszor, napi 6x is akar, de 1-2 hete elmultak! nem is ertem! :) de orulok neki! beszelj a dokiddal azert! minden jót! 31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!