Más is éreztem már úgy mint én hogy nem szeret terhes lenni?
Jaj csajok,annyira jó h nem csak én utálom ezt az egészet! Az utolsó előtti kedves hozzászóló a számból vette ki a szót! pontosan ugyanígy érzek én is..
Utálom h nem csinálhatok amit akarok,és akkor amikor akarom..Utálom a kilóimat is,bár csk 7 jött fel a 28 hét alatt,de mégis hiányzik a régi alakom.. na és h nem tudok borotválkozni meg zoknit felvenni,cipőt kötni... egyenesen ordítani tudnék olyankor.. na meg h állandóan fáj valamim.. hol a derekam,hol a hátam,lábam...Utálom,és alig várom h vége legyen már..
Hiányzik,h leüljünk a haverjaimmal iszogatni,vagy táncolni reggelig...
Annyi minden van,h nem is tudom mit is írjak még..
De a lényeg,h túl leszek rajta,és ha megszületik a kislányom,majd kárpótol minden rosszért. :)
12:59-es szívemből szóltál!!
33hkm
Érdekes mennyien vagyunk igy a várandossággal!6 éve szeretnék gyereket most sikerült 19hkm vagyok!
De most már ott járok hogy elég volt dolgozni akarok!Erröl még nem beszéltem senkivel nem értenének meg!Én mindig gyereket akartam nem várandós lenni!Borzasztó 4 hó van mögöttem állandó hányingerrel nem alvással éhséggel,gyakori pisiléssel hát nem érzem magam boldognak!De majd ha meszületik a kis Barnabás minden rendben lesz!:)
en szerettem terhes lennni de a testem nem A 4. babanal az egyik sz@rbol estem a masikba.Eloszor annyira hanytam hogy munka kozben 10 percenkent rohantam a wc re Aztan vesetagulasom volt korhaz drain antibio inf stb
Aztan a foginnymen nott egy daganat ugyancsak 4 operacio Kesobb a cserek rafekudt az idegre huztam a bal labam hetekig. Aztan magas vernyomas gyogyszerek dieta Aztan gyomoreges ezerrel semmi nem segitett a szamba jott a sav a gyogyszerek ellnere erre begyulland a nyelocsovem.Tulhordtam majdnem 2 hettel Lassu vajudas 9 ora 4 babaval mekonium nem tagultam infuzio utan gyors szules es meglepi 2literes verzes mutet placenta eltavolitas aztan transfuzio aranyer.
A gyerekagy jo volt es a kislanyom egy edes nyugodt baba
Soha tobbet nem szulok az tuti a fene gondolta volna a 4. gyerek ennyire rossz terhesseg lessz ennyi gondal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!