Mit jelenthet ha az AFP ertekem egy kicsit magasabb lett az atlagnal? Sokan irjak hogy a rendellenesegeket amiket a babanal neznek azt a 12 hetes vervetelbol nezik az tokeletes, amugy minden mas eredmenyem teljesen jo
Szia,
az AFP eredményről többen írták már,
hogy nem túl megbízható.
Hanyadik héten vagy?
Ha csak az érték magas,
és minden más rendben lesz,
akkor nem kell idegeskedni.
Szia. Nem vérezgettél kicsit az elején? Akár 1-2 csepp? Nekem is egy picit emelkedett lett az afp-m, 2.6 MOM lett, voltam genetikusnál, és a 18. heti uh-n és a genetikai tanácsadás alkalmával végzett uh-n is azt mondták teljesen egészséges, és egyből kérdezték hogy nem véreztem-e, én meg mondtam hogy a legelején volt pár csepp vérzés, és azt mondták akkor attól lett picit magasabb. Azóta is minden rendben, voltunk 3szor 4D-n ott is mindig minden rendben volt.
Amúgy az afp önmagában nem mérvadó, az uh a lényeg! Külföldön már nem is csinálják mert sok a téves riasztás. Ha az uh-n minden ok, akkor ne aggódj. A genetikai tanácsadásra ha küldenek menj el, majd ott is megnyugtatnak.
Boldog nyugodt babavárást!
31 hetes pocakos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!