Terhességi vércukor kérdés. VAn itt olyan kismama akinek ez az állapot előjött? Voltak tünetek?
Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok és rosszul lettem tegnap is meg ma is. Olyankor lever a víz és szédülni kezdek és gyengének érzem magam. Ettem majd ez el is múlt. VAlószínüleg cukros lennék? Orvoshoz hétfőn kell mennem, akkor beszéljük majd meg a terheléses vércukor mérést.2012. okt. 10. 14:42
1/3 anonim válasza:
Háát, a tüneteid bizony arra vallanak, hogy hirtelen leesett a cukrod, vagy vészesen alacsony lett, stb. Pontosan majd vérvételen derül ki, hogy mi jellemző rád inkább, de valszeg oda kell majd figyelned az evésre jobban.
2/3 anonim válasza:
Én nem hinném, hogy lenne összefüggés a terhességi diabétesz és az általad leírt rosszullét között.
3/3 anonim válasza:
én "cukros "lettem, de nem volt semmi tünete. vagyis amikro volt a 26 héten a terheléses vizsgálat, akkor már a két óra elteltével hirtelen rosszul lettem egy boltban. szerencsére bababoltban, ott volt segítség :)Nem tudom van e köze hozzá, de a kolleganőm is rosszul lett és ő is cukros lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!