Miért jobb trmészetes úton szülni, mint császárral?
Elso surgossegi csaszar,masodik huvelyi .
A csaszar utan hamar felepultem(hatalmas fajdalomturesem van) a tejem is beindult a masodik nap,jo ha 2hetig vereztem. Viszont a sokaig fajt az egyuttlet a ferjemmel(kb.3honapig)
A huvelyi szules sokkal masabb volt. Bevallom feltem elotte hiszen nem tudtam mire szamitsak.
3kor elfolyt a vizem 6:01kor megszuletett a fiam. Nagyon gyors szules volt ,2. fokban repedtem 1oran keresztul varrtak de megerte. sokaig vereztem(10hetig),tejem szinte azonnal volt,es nem faj az egyuttlet.
Szamomra a huvelyi szules elmenye 100ezor jobb volt.
Nagyon köszönöm mindenkienk a válaszát!
Az első nekem is császár volt (28 óra vajúdás után, akaratomon kívül) most várom a második babát és félek a szüléstől. Egyrészt szeretném hüvelyi úton, de úgy érzem már csak azért mivel annyira szerettem volna az elsőt természetes úton. Ezért is kérdeztem, hogy miért jó.
Másrészt oké volt a császár, én rögtön megkaptam a babát és a tejem is rögtön beindult (gondolom a hosszú vajúdás miatt) De itt is félek a kockázattól.
Na szóval nem tudom milyen irányba induljak, ha a természetes út mellett döntök, nem bánnám -e meg. És persze fordítva.
Ui: légysz ne pontozzátok le egymást. Véleményeket kértem és megkaptam, mindenkinek ment a zöld kéz.
Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!