Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik legyen?...

Szerintetek melyik legyen? Zsaklin Miranda vagy Keira Riana?

Figyelt kérdés

#Zsaklin Miranda #Keira Riana?
2012. okt. 10. 13:39
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
73%
Akár lehetne Andzselína vagy Britni is. Ettől még nem lesz híres színésznő vagy énekesnő. Ezek még nem jutottak eszedbe? Már ne is haragudj, de szerintem csak közröhej tárgyává tennéd ezekkel a nevekkel a gyerekedet.
2012. okt. 12. 10:23
 32/39 sumergo ***** válasza:
32%

"nem nem vagyok magyar!

De ha magyar lennék sem adnék magyar nevet a gyereknek!"

Ne haragudj, de akkor miért a mi véleményünket kérdezed (magyar anyukák vagyunk itt többnyire)????

Pláne miért haragszol, ha nekünk egyik sem tetszik?!

Persze azt a nevet adod a gyerekednek, amelyiket csak akarod! :-)

2012. okt. 12. 17:43
 33/39 A kérdező kommentje:

Már miért rohanna az okmány irodába? Szerintem ezek is vannak olyan szépek mint a hagyományos magyar nevek!

Egyik sztárt sem hívják így tudtom szerint, és nem is azért adnám ezeket a neveket mert sztár palántát akarok csinálni belőle! Nem ki tűnni akarok!

De az ilyen primitív embereknek hiába is mondom!

2012. okt. 16. 09:20
 34/39 anonim ***** válasza:
68%

Tudtod szerint nem hívják így egyik sztárt sem (Angellina Jollie, Britney Spears), de mi vagyunk a primitívek. :)))

Kisanyám, ezzel elmondtál mindent magadról...

2012. okt. 16. 11:36
 35/39 anonim ***** válasza:
48%

Véleményt kértél- kaptál- erre mindenki primitív?

Hát....

Nevezd a lányodat nyugodtan Zsaklin Mirandának!! vagy Keira Rianának- a te dolgod.

De ha hiszed ha nem, ezek a nevek azt tükrözik, hogy valaki olyan übernagyot akart alakítani és közben meg egy közönséges béna nevet sikerül adni a gyerekének.

De te tudod.

Egyébként egy Anna Keira sokkal jobban hangzana- de mint mondottad- azt a nevet adod a lányodnak- amit te akarsz.

Mi földhözragadt magyar anyukák maradunk inkább a hagyományosabb neveknél. :))

2012. okt. 16. 22:46
 36/39 A kérdező kommentje:
És ki mondta azt hogy azt a nevet akarom adni neki hogy Angelina?
2012. okt. 19. 09:12
 37/39 anonim ***** válasza:
59%
Jesszus... És még mi vagyunk primitívek, komolyan... Riana, avagy Rihanna - énekesnő. Rémlik valami??? Erre írtam PÉLDÁNAK, hogy ezzel az erővel akár lehetne Andzselína vagy Britni is (mint Angelina Jolie vagy Britney Spears). Mert legalább annyira szörnyű elnevezés lenne a Riana, mintha Andzselínának vagy Britninek akarnád anyakönyveztetni.
2012. okt. 20. 09:00
 38/39 anonim ***** válasza:
Magyarországon éltek? Mert itthon az ilyen nevek nagyon idegenek. Nem akarlak bántani, vagy kioktatni, de egy-egy kirívó név nagyon nagy hátránnyal járhat. Nálunk volt egy lány, akit Zseráldina Kimberlinek hívtak, és a tanárok, diákok is volt, hogy kibeszélték emiatt. Szóval ha jót akarsz a gyerekednek, szerintem válassz valami kevésbé feltűnő nevet. :)
2012. dec. 14. 20:33
 39/39 anonim ***** válasza:
Borzalmas mindegyik.
2017. aug. 18. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!