Szerintetek melyik legyen? Zsaklin Miranda vagy Keira Riana?
Egyik sem tetszik. A Keira elmegy, de a Rianával együtt túl nyelvtörő.
Kis módosítással ajánlanám inkább a Kiarát, vagy Kírát.
Egyik sem
Miért nem keresel kicsit elfogadhatóbb neveket?
Szerintem magyar babának nem passzol,romának sem,de egy félvérnek el tudom képzelni a Keira Rianát.Ha az apuka külföldi,nem gáz.
21khm
Szerintem is borzalmasak, de nem azért, mert nem magyar nevek, hanem pont azért, mert így magyarosítva leírva nagyon hülyén néznek ki.
Amúgy ez a magyar babának magyar nevet dolog elég hülye indok. Azok, akik leírták ezt, tisztában vannak vele, hogy melyek a magyar nevek? Pl a László vagy a Péter sem magyar név, de ezektől gondolom nem háborodnátok fel.
Kérdező, ha már nemzetközi nevet akarsz, olyasmit válassz, amit minden nyelvben kb ugyanúgy kell leírni. Bár ebből a szempontból a Miranda megfelelő.
nem nem vagyok magyar!
De ha magyar lennék sem adnék magyar nevet a gyereknek!
Vilma, Irma, Bodza, Bokor, Boriska ? Ezek mennyivel szebbek?
Csak annyit kérdeztem hogy melyik legyen! HA egyik sem akkor azt írd le, mert nem érdekel a további véleményed!
Az én gyerekem és úgy nevezem el ahogy akarom! Ne haragudj, hogy nem adok neki olyan nevet amit a későbbiekben szégyelne!
A másik meg az hogy ÍZLÉSEK ÉS POFONOK!
Ez a földhöz ragadtság borzalmas! Nem muszály magyar gyereknek magyar nevet is adni, sőt! Szerintem! Már olyan egyhangúak és unalmasak! Elviszem az óvodába vagy a bölcsibe és mikor rászólnak pl: Anácska ! Oda figyel 6 gyerkőc!
Azért tűnik ilyen borzalmasnak, mert tartattok az ilyen nevektől, maradiak vagytok, és tartattok az újdonságoktól!
Újdonság? Egyébként ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, akkor 20 év múlva meg minden hatodik gyerek Keira Riana lenne, nem Annácska!
Akkor is gázak ezek a nevek, hiába akarsz különcködni, és ez a hozzászólásokból is tisztán látszik.
De tudod mit? Azt csinálsz, amit akarsz! Csak aztán ne csodálkozz, ha majd a gyereked 18 éves korában fejét vesztve menekül az okmányirodába, hogy átírassa valami normális NÉVRE a te általad adott kreálmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!