Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek melyik legyen?...

Szerintetek melyik legyen? Zsaklin Miranda vagy Keira Riana?

Figyelt kérdés

#Zsaklin Miranda #Keira Riana?
2012. okt. 10. 13:39
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
62%
A Kira még tényleg egy lehetőség a Keira helyett, ha az tetszik. Nekem az sem nagyon jön be, vagyis még mindig nem adnám a gyerekemnek, de klasszisokkal jobb, mint a többi!!
2012. okt. 10. 14:42
 22/39 anonim ***** válasza:
53%

Egyik sem tetszik. A Keira elmegy, de a Rianával együtt túl nyelvtörő.

Kis módosítással ajánlanám inkább a Kiarát, vagy Kírát.

2012. okt. 10. 15:11
 23/39 anonim ***** válasza:
50%

Egyik sem

Miért nem keresel kicsit elfogadhatóbb neveket?

2012. okt. 10. 15:37
 24/39 anonim ***** válasza:
26%
Az én kedvencem az Anzelma Cipriána! Ha ezekből kell választani akkor Keira Riana,mert ez is nagyon teccik! Annyira gyönyörű nevek igaz???:(
2012. okt. 10. 18:37
 25/39 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem magyar babának nem passzol,romának sem,de egy félvérnek el tudom képzelni a Keira Rianát.Ha az apuka külföldi,nem gáz.

21khm

2012. okt. 10. 23:09
 26/39 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem is borzalmasak, de nem azért, mert nem magyar nevek, hanem pont azért, mert így magyarosítva leírva nagyon hülyén néznek ki.

Amúgy ez a magyar babának magyar nevet dolog elég hülye indok. Azok, akik leírták ezt, tisztában vannak vele, hogy melyek a magyar nevek? Pl a László vagy a Péter sem magyar név, de ezektől gondolom nem háborodnátok fel.

Kérdező, ha már nemzetközi nevet akarsz, olyasmit válassz, amit minden nyelvben kb ugyanúgy kell leírni. Bár ebből a szempontból a Miranda megfelelő.

2012. okt. 11. 02:29
 27/39 kittycica1987 ***** válasza:
39%
Szia! Szerintem (mi legalábbis így döntöttünk) ha különleges nevet szeretnél akkor a második mindenképpen legyen valami egyszerübb, hiszen nem tudhatod milyen felnött lesz a gyerkőcből. Lehet, hogy örülni fog a különleges névnek, de az is lehet, hogy inkább elvegyülne majd és akkor az egyszerübbet fogja használni ha felnő. De természetesen te döntitek el :) Nekünk ha kislány lett volna Kyra Noémi lett volna. De így a Benett mellett döntöttünk. Mivel a párom nagypapája görög volt, így az ő nevét kapja Nikos lesz amit magyarosíthat a gyerkőc Miklósra, ha szeretne :)
2012. okt. 11. 08:54
 28/39 A kérdező kommentje:

nem nem vagyok magyar!

De ha magyar lennék sem adnék magyar nevet a gyereknek!

Vilma, Irma, Bodza, Bokor, Boriska ? Ezek mennyivel szebbek?

Csak annyit kérdeztem hogy melyik legyen! HA egyik sem akkor azt írd le, mert nem érdekel a további véleményed!

Az én gyerekem és úgy nevezem el ahogy akarom! Ne haragudj, hogy nem adok neki olyan nevet amit a későbbiekben szégyelne!

2012. okt. 12. 08:25
 29/39 A kérdező kommentje:

A másik meg az hogy ÍZLÉSEK ÉS POFONOK!

Ez a földhöz ragadtság borzalmas! Nem muszály magyar gyereknek magyar nevet is adni, sőt! Szerintem! Már olyan egyhangúak és unalmasak! Elviszem az óvodába vagy a bölcsibe és mikor rászólnak pl: Anácska ! Oda figyel 6 gyerkőc!

Azért tűnik ilyen borzalmasnak, mert tartattok az ilyen nevektől, maradiak vagytok, és tartattok az újdonságoktól!

2012. okt. 12. 08:31
 30/39 anonim ***** válasza:
51%

Újdonság? Egyébként ha mindenki úgy gondolkodna, mint te, akkor 20 év múlva meg minden hatodik gyerek Keira Riana lenne, nem Annácska!

Akkor is gázak ezek a nevek, hiába akarsz különcködni, és ez a hozzászólásokból is tisztán látszik.

De tudod mit? Azt csinálsz, amit akarsz! Csak aztán ne csodálkozz, ha majd a gyereked 18 éves korában fejét vesztve menekül az okmányirodába, hogy átírassa valami normális NÉVRE a te általad adott kreálmányt.

2012. okt. 12. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!