Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen az a hely, ahová a...

Milyen az a hely, ahová a győri terhesgondozó költözött?

Figyelt kérdés
Voltatok már? Tényleg nem lehet leülni? Mert nem tudok állni, azonnal elájulok. És ott vannak a fertőző betegek is?
2012. okt. 10. 09:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Azt nem tudom fertőző betegek vannak-e (bár nem hinném), de azért egy-két hely mindig akad. Menj 8 előtt kicsivel, vagy 8 körül. Ha megkérsz vkit(pl.kispapát), biztos átadja a helyét szívesen, ha nem jól érzed magad.

A Liezenmayer utcában van a földszinten, ott, ahol a felnőtt ügyelet.Írj, ha segíthetek még vmiben.30hkm

2012. okt. 10. 10:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy! De akkor van egy rossz hírem: a Szent Imre úti rendelőbe költözött a Liezenből okt. 1-től az egész. Védőnőm mondta, hogy a betegrendeléssel egy légtérben van, illetve negyedannyi a szék, mint itt a Liezenben volt...:-( Azért is kérdeztem, hátha valaki már járt ott azóta.
2012. okt. 10. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Micsodaaaaaaaaaaaa?! Jó hogy nekem senki nem szólt erről, és mikor legutóbb voltam szeptember végén, nem is volt kiírva semmi. Akkor én köszönöm Neked az infót!Egyébként győri kismama vagy? első voltam
2012. okt. 10. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én tegnap érdeklődtem meg több orvosnál is.Igen a szent imre úti rendelőbe költözött októbertől és az 1 emeleten van.Be kell jelentkezni telefonon.Elméletileg ugyanabban az időben rendelnek a dokik mint a másikban.Én jövő hét pénteken megyek.

2012. okt. 11. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Első vagyok. Ma voltam ott, igen, tényleg minden ott van, bár én csak táppénzes papírért mentem 10 előtt vmikor, de alig voltunk. Kedves Kérdező! Nyugodj meg, úgy láttam van elég ülőhely is:)! És a vérvétel is ugyanott van! Szent Imre úti rendelő első emelet!A 6 hetes kontrollra, citora és terhesgondozásra be kell jelentkezni...
2012. okt. 11. 11:31
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy Dr. Bodai Károly mikor rendel a terhesgondozóban? És telefonszámot hol találok, amin be tudok jelentkezni? Nem találok semmi infot. Köszi
2013. jan. 15. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom Bodai dr. mikor rendel, de időpontot ha jól tudom a Szent Imre úti rendelő kartonozóján keresztül tudsz kérni. Ennek a telefonszámát biztos megtalálod a neten.
2013. jan. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!