Ha felkínálják a helyet a buszon, elfogadod legtöbbször?
ma átadták nekem, bár úgy hogy egy nő odaszólt egy fiatal csajnak hogy adja már át a helyet a kismamának ez alap lenne..
én mondtam hogy nem kell, de erősködtek hogy üljek le.
ti hogy álltok ezzel?
33 hetes vagyok
én senkit sem szeretek felállítani,
igaz tinikoromban mindig átadtam én is a helyet a várandósoknak sőt néha erőltettem is :D
Kedves első,
nagyon örülünk hogy ilyen előzékeny vagy, de az a helyzet, hogy a vége felé (amikor mondjuk CTG-re megy az ember), és leszállás előtt két megállóval adják át a helyet, bizony kétszer is meggondoljuk, leüljünk-e, mert sokszor felállni macerásabb, mint állva maradni.
Én egyébként le szoktam ülni.
Én mindig elfogadom!
Nekem is van egy jó sztorim erre: mentem a kórházba, felszálltam a villamosra, egy öreg néni állt mellettem, egy másik öreg néni ült, 30-as lányok ültek, fiatal sulis fiúk ültek.
Ki adta át a helyet? Az öreg néni. Kismama, jöjjön, üljün le.
Mondtam neki, hogy köszönöm, nem, nem fogadom el a helyet tőle, neki is ülnie kell.
Erre a másik öreg néni, aki mellettem állt ugyanúgy, mondta, hogy fogadja el, nehogy nekiessen valaminek.
Ezután felállt az egyik 30-as csaj szájhúzogatva.
Persze leültem a helyére.
Te is mindig fogadd el, mert ritka, hogy átadják.
Nekem mindig középkorú nők és idős nénik akarják átadni.
Fiatalok, soha, hiába van a pocakom a szájukban, majdnem szó szerint.
Egyszerűen nem értem, milyen világ ez?!!?! Hogy nevelik az emberek a fiatal gyermekeiket?!
Szégyen!
28 hetes kismama
Kedves első!
Örömmel látom, hogy ilyenek is vannak.
Sajnos nem tapasztaltam még....
Utolsó voltam
Ha egy idős ember áll fel, akkor nem, neki is kényelmetlen állni.
De ha fiatal, akkor igen :-)
egyébként van olyan hogy nehéz eldönteni hogy tényleg pocakos-e a hölgy vagy magára kapott néhány kilót.
volt olyan hogy átakarta adni valaki adni a helyet hogy üljön le kismama, erre fel volt háborodva hogy ő nem terhes.
na vannak ciki helyzetek is !!
Hát igen, de aki elhízott, annak nem szép kerek görögdinnye pocija van, hanem úszógumija.
De valóban, sokszor nehéz lehet eldönteni.
Mondjuk 30 hetesen már azért látható a különbség...legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!